Μένει στον Άρη ο Μορόν: Υπογράφει νέο συμβόλαιο

Μένει στον Άρη ο Μορόν: Υπογράφει νέο συμβόλαιο

O Άρης έκανε την υπέρβαση και κατάφερε να εξασφαλίσει την θετική απάντηση του Λορέν Μορόν στην πρόταση που του έκανε για νέο τριετές συμβόλαιο, κρατώντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ισπανό επιθετικό.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του και τελικά οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές είχαν θετική έκβαση.

Δεν έχει γίνει ακόμα, γνωστό, το ακριβές ποσό που θα εισπράξει ο παίκτης, χρειάστηκε, όμως, η πλευρά του Άρη να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον πείσει.

Πότε θα υπογράψει το συμβόλαιο

Ο Μορόν συμφώνησε σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του, έως και τον Ιούνιο του 2027.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση για τον Άρη, που διατηρεί στο ρόστερ του τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Εξέλιξη που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο και τον Άκη Μάντζιο, που περίμενε πως και πως να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ισπανό επιθετικό, ενώ η είδηση προκάλεσε ενθουσιασμό, όπως ήταν λογικό και στους οπαδούς του Άρη.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ