Να δούμε από την επόμενη Δευτέρα εάν θα διατυπώσει…

Αύριο στο υπουργικό Συμβούλιο η ανακοίνωση της νέας αύξησης...

Του Δημήτρη Γκάτσιου

Χαρακτηρίζοντας τις εσωτερικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ για την εκλογή της επόμενης ηγεσίας του ως “πολύ καλή είδηση και εξέλιξη για το πολιτικό σύστημα και τη Δημοκρατία”, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, σημείωσε ότι η συμμετοχή στις κάλπες της Κυριακής δε δικαίωσε τους πιο αισιόδοξους, αλλά και τις προσδοκίες της Χαριλάου Τρικούπη.

“Αυτό που περιμένουμε είναι να αποκτήσει η χώρα μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση… Μένει να δούμε από την επόμενη Δευτέρα, που ξεκινάει ένας νέος κύκλος, εάν το ΠΑΣΟΚ θα διατυπώσει συγκεκριμένη πρόταση, αποφεύγοντας τη λογική του όχι σε όλα…”, σχολίασε ο κ. Μαρινάκης.

Όσον αφορά τη… γενέθλια εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας και ερωτηθείς για την απουσία των κυρίων Σαμαρά και Καραμανλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε μία ομιλία ενωτική (αναφέρθηκε σε όλους τους προέδρους και πρωθυπουργούς της χώρας που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, τόνισε) και πολιτική. “Υπενθύμισε γιατί η ΝΔ είναι η μόνη διαχρονικά ισχυρή παράταξη… Γιατί αποτελεί το μόνη σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική για τον τόπο… Δε σχολιάζω την απόφαση των προέδρων. Ήταν δική τους επιλογή… Οι ερωτήσεις των βουλευτών είναι σχεδόν 6.000… 9.000 οι ασκήσεις κοινοβουλευτικών μέσων. Είναι ένα αφήγημα που προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιοι, για να συμψηφίσουν τα προβλήματα των άλλων κομμάτων… Οι ίδιοι οι βουλευτές που έκαναν την ερώτηση, έδωσαν την απάντηση, στηρίζοντας χωρίς αστερίσκους την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό…”, ανέφερε. 

Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ