Σημαντικό πρόβλημα για την Μπάγερν ενόψει Παναθηναϊκού

Σημαντικό πρόβλημα για την Μπάγερν ενόψει Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός και Μπάγερν Μονάχου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής της Euroleague, με τους Βαυαρούς να ψάχνουν ακόμη μία μεγάλη έκπληξη, μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ πάντως ό,τι είναι να κάνει θα το κάνει χωρίς τον Νιλς Γκιφάι, ο οποίος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του απέναντι στην ελληνική ομάδα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Κι αυτό επειδή ο Γερμανός φόργουορντ αποκόμισε ένα κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με αντίπαλο την Γκέτινγκεν για το γερμανικό πρωτάθλημα. Έτσι, ο 33χρονος παίκτης υποβλήθηκε σε επέμβαση σήμερα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσεις για τις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας άμεσα την αποθεραπεία του.

Η πρώτη γενική πρόβα στο νέο ΟΑΚΑ

Tο βράδυ της Δευτέρας (7/10) πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική πρόβα ενόψει του ματς με τη βαυαρική ομάδα. Ένα ματς, ουσιαστικά, που θα είναι το πρώτο της νέας εποχής στο έτοιμο, άκρως ανανεωμένο και εντυπωσιακό ΟΑΚΑ.

Το νέο glass floor έχει τοποθετηθεί, όπως και τα πράσινα καθίσματα, αλλά και τα led, που έχουν μπει στις κολόνες του γηπέδου και στις προσόψεις του πάνω διαζώματος. Έχουν τοποθετηθεί, επίσης, καινούργια scoreboard, ενώ το νέο cube είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Το νέο VIP lounge είναι αρκετά εντυπωσιακό, όπως και οι νέες σουίτες που έχουν δημιουργηθεί, ενώ έχουν μπει food tracks και μπουτίκ σε περισσότερα σημεία του γηπέδου.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ