Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το εξώδικό του στα Όργανα του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το εξώδικό του στα Όργανα του ΣΥΡΙΖΑ

Στο «κόκκινο» διατηρείται το θερμόμετρο στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, για τη διαρροή του πόθεν έσχες του.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία αναφέρεται ότι το πράττει «ατομικά» και με την ιδιότητα του «προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ» αν και έχει αποπεμφθεί, αμφισβητώντας ευθέως την έκπτωσή του από την ΚΕ κάτι που συζητήθηκε και στην Πολιτική Γραμματεία που συνεδριάζει αυτήν την ώρα.

«Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω, αλλά επειδή πρόκειται για σοβαρότατη διαρροή και μάλιστα επιλεκτική, σε μη νόμιμη χρονική στιγμή, αφού δεν φαίνεται να διέρρευσε η δήλωση πόθεν έσχες κανενός άλλου συνυποψηφίου πριν καν ελεγχθεί και εγκριθεί και επειδή η διαρροή προφανώς και έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου ατομικά και ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» αναφέρει μεταξύ άλλων το εξώδικο.

Ζητά παραίτηση Σβίγκου – Θέμα διαγραφής του βάζουν οι «100»

Νωρίτερα ο Μανώλης Καπνισάκης, διευθυντής του γραφείου του κ. Κασσελάκη, σε δήλωσή του είχε αναφέρει: «Είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο το γεγονός ότι το προεδρείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα του Στέφανου Κασσελάκη, δημοσιοποιώντας πληροφορίες σχετικά με το πόθεν έσχες του.

Αυτού του είδους η διαρροή, πέρα από την ηθική διάσταση, εγείρει σοβαρά ζητήματα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τη διαφάνεια, αξίες που υποτίθεται ότι πρεσβεύει το κόμμα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσω της Θεοδώρας Τζάκρη στην ΠΓ και του κ. Καπνισκάκη, ζήτησε την παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου, από την θέση της Γραμματέως της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή.

«Απαιτούμε την άμεση παραίτηση της Γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου, η οποία φέρει την κύρια ευθύνη για τη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων», δήλωνε νωρίτερα ο διευθυντής του γραφείου του.

Λίγο αργότερα, θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη έβαλαν τα στελέχη της ομάδας των «100» κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία ζητούν άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής. Τη διαγραφή, εκ μέρους των «100», ζήτησε η Όλγα Γεροβασίλη μετά το εξώδικο Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία και την ΚΕ.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ