Αλλεπάλληλες συναντήσεις Γερουλάνου με Ανδρουλάκη και…

ΠΑΣΟΚ κατά ΚΚΕ για την εξεταστική για τα Τέμπη: Διευκολύνει τη ΝΔ,...

Αλλεπάλληλες συναντήσεις είχε ο Παύλος Γερουλάνος με τους δυο υποψηφίους που θα αναμετρηθούν στον β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ενώ είναι πιθανό να γίνουν και άλλες συναντήσεις, καθώς οι δυο υποψήφιοι της επόμενης Κυριακής αναζητούν συμμάχους, όπως μεταδίδει το thetoc.gr.

Οι πληροφορίες θέλουν τα τηλέφωνα να έχουν ανάψει και τους Ανδρουλάκη και Δούκα, να έχουν συνομιλήσει και με τους άλλους 4 υποψηφίους (Διαμαντοπούλου, Κατρίνη, Γερουλάνο και Γιαννακοπούλου), ανεξαρτήτως αν θα γίνουν και δια ζώσης συναντήσεις.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και ήταν με τον Παύλο Γερουλάνο. Η συνάντηση έγινε στη Βουλή ώστε να μην δοθεί η εντύπωση ότι υπάρχει κανένα κρυφό παζάρι στα παρασκήνιο.

Στη συνέχεια ο κ. Γερουλάνος- που στο νήμα έχασε την κούρσα έναντι του Χάρη Δουκα- συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Αθηναίων. Η τρίτη συνάντηση ήταν του Νίκου Ανδρουλάκη με τη Νάντια Γιαννακοπούλου, που πρώτη αμφισβήτησε τις επιδόσεις του στις ευρωεκλογές και ξεκίνησε την καμπάνια για την ανατροπή του.

Η συνάντηση Γερουλάνου με τον Δήμαρχο Αθηναίων

Η συνάντηση Γερουλάνου-Δούκα κράτησε τρία τέταρτα με τον Χάρη Δούκα να δηλώνει μετά τα εξής:

“Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση, σε εξαιρετικό κλίμα. Αναφέρθηκα στο πρόγραμμά μου, την ανάγκη για ανακατεύθυνση της χώρας. Τόνισα την αναγκαιότητα, γιατί ανοίγει κερκόπορτα, κάθε μέρα που περνάει, στην Ακροδεξιά και την μισαλλοδοξία. Το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα. Θα αποτυπωθεί την Κυριακή. Προχωράνε οι συζητήσεις για να γίνει άμεσα και το “debate”.

Οι δηλώσεις Γερουλάνου μετά τις επαφές με Δούκα και Ανδρουλάκη: Είχαμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δύο διεκδικητές του β’ γύρου. Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ επόμενης μέρας που θέλουμε να το ανοίξουμε, να το μεγαλώσουμε για να είναι νικηφόρο στις επόμενες εκλογές. Η πρόσκληση για τη συνάντηση έγινε από τους δύο υποψηφίους και εγώ ανταποκρίθηκα.

Στην ερώτηση αν θα δώσει γραμμή στους ψηφοφόρους του, ο κ. Γερουλάνος ανέφερε: “Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει τίποτα από την τοποθέτησή μου, οι ψηφοφόροι έχουν δική τους βούληση”.

Και συνέχισε: “Θέλω να πω ότι είναι σημαντική η συμμετοχή γιατί θα ανεβάσει το ΠΑΣΟΚ, θα νομιμοποιήσει τον όποιον πρόεδρο. Οι ψηφοφόροι, ακόμα και αν δεν είναι χαρούμενοι, να πάνε να ψηφίσουν”.

Αναφερόμενος στο debate μεταξύ των δύο, ο Παύλος Γερουλάνος είπε ότι θα ήταν καλό να γίνει.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει συνάντηση ακόμα με τη Νάντια Γιαννακοπούλου στο γραφείο του στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμη:
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα δυνατά χαρτιά Ανδρουλάκη- Δούκα για το πόκερ του β’ γύρου- Αποφασίζεται debate

 

Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ