Μπαχτσελί: «Στόχος του Ισραήλ είναι η Κωνσταντινούπολη και όχι η Βηρυτός»

Συντελεστές δόμησης: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη δίκη στο ΣτΕ

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, δήλωσε χθες ότι «στόχος του Ισραήλ δεν είναι η Βηρυτός ή η Τεχεράνη, αλλά η Άγκυρα και η Κωνσταντινούπολη». Ανέφερε : «Σήμερα το ζήτημα δεν είναι η Βηρυτός είναι η Άγκυρα! Σήμερα ο στόχος δεν είναι η Δαμασκός, η Τεχεράνη, η Σάνα ή Βαγδάτη, είναι η Κωνσταντινούπολη!Σήμερα η κρυφή ατζέντα είναι η τουρκική πατρίδα.»

Σήμερα, το επόμενο στάδιο, το τελικό πεδίο, ο τελικός λογαριασμός των πυραύλων που εκτοξεύονται, των σφαιρών, των βομβών και των οργανωμένων δολοφονιών, των χαοτικών και αναρχικών αναταράξεων που εξαπλώνονται καθημερινά, είναι η γεωγραφία της Ανατολίας. Η Τουρκία βρίσκεται στην κρυφή ατζέντα της ισραηλινής τρομοκρατίας, του ιμπεριαλισμού και της παγκόσμιας βαρβαρότητας».

Τουρκική αντιπολίτευση: «Δεν υπάρχει καμία απειλή από το Ισραήλ»

Ο Οζγκιουρ Οζέλ, πρόεδρος του κόμματος εθνικιστικής δράσης ανέφερε: « Να σας πω την ουσία και το συμπέρασμα όσων ειπώθηκαν. Η Τουρκία να μην ανησυχεί για όσα δήλωσε ο Ερντογάν (απειλή από το Ισραήλ). Δεν έχουν δεδομένα που να τα υποστηρίξουν.

Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, δεδομένο που να δείχνει πως θα μας επιτεθούν σήμερα ή στο μέλλον. Δεν μας είπαν κάτι που δεν ξέραμε. Και θέλω να πω στον λαό μας. Είχαμε υποψίες, ανησυχίες! Αλλά σήμερα είμαι σίγουρος.

Η Τουρκία για να μην συζητήσει την ανεργία, τον πληθωρισμό, την ακρίβεια, τα προβλήματα επιβίωσης, ο Ερντογάν δήλωσε πως το Ισραήλ θα μας επιτεθεί και στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες αυτά συζητούν. Αλλάζει την ατζέντα της Τουρκίας. Αλλά καταχράστηκε τα ζητήματα της εθνικής ασφάλειας μας».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ