Η επιστροφή του Φαλ επαναφέρει τις… ρυθμίσεις του Μπαρτζώκα

Η επιστροφή του Φαλ επαναφέρει τις... ρυθμίσεις του Μπαρτζώκα

Τα νέα που περίμενε τόσο καιρό ο Ολυμπιακός είναι πλέον πραγματικότητα καθώς ο Μουστάφα Φαλ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις  της ομάδας του λιμανιού.

Ο Γάλλος σέντερ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και η είδηση της ημέρας κάνει τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να χαμογελά, γιατί η παρουσία του Φακλ στο παρκέ δημιουργεί νέα δεδομένα.

Ο Μπαρτζώκας αισθάνεται ασφαλώς πιο σίγουρος με την επιστροφή του Φαλ, καθώς ο Ολυμπιακός θα μπορεί πλέον με τον Γάλλο να επιστρέψει στις… ρυθμίσεις που μας είχε συνηθίσει.

Είναι προφανές πως ο Φαλ έλλειψε πολύ από την ομάδα του Πειραιά, ειδικά στους τελικούς του περσινού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τώρα ο Γάλλος σέντερ γυρίζει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πειραιωτών και θ’ αλλάξουν πολλά και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Από την μία ο Ολυμπιακός θα ισχυροποιηθεί πολύ στην άμυνα και στα ριμπάουντ με τον Φαλ στο παρκέ, αλλά είναι σημαντική η συμβολή του Γάλλου και στην επίθεση των «ερυθρόλευκων».

Ο Γάλλος σέντερ θα βοηθήσει σημαντικά στην δημιουργία και θα δώσει ακόμα καλύτερη κυκλοφορία στο παιχνίδι των πειραιωτών, ένα μπάσκετ στο οποίο στηρίζει πολλά ο προπονητής των πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις… ρυθμίσεις του προπονητή του με τον Φαλ ετοιμοπόλεμο να προσφέρει ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ότι σύντομα θα γυρίσει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Με την  παρουσία των δύο ψηλών στο ρόστερ της ομάδας του λιμανιού, ο Μπαρτζώκας θα μπορέσει να αναπτύξει ακόμα περισσότερο το μοντέλο μπάσκετ που έχει στο μυαλό του για τον Ολυμπιακό της φετινής περιόδου.

Απομένει πλέον να δούμε αν ο Φαλ θα παίξει στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, έστω και για λίγα λεπτά. Αυτό όμως είναι θέμα του Μπαρτζώκα και το πιθανότερο είναι να δούμε τον Γάλλο να γυρίζει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως προαναφέραμε όμως, αυτό είναι καθαρά θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού.

Σε ότι αφορά τώρα τον αγώνα με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας από την Φενέρ στην Πόλη.

Είναι δεδομένο ότι οι Λιθουανοί, μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, θέλουν να κάνουν και δεύτερο «μπαμ» στην διοργάνωση κι έχουν… κυκλώσει το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ, θέλοντας ν’ αντιμετωπίσουν τον φόργουορντ της ομάδας του λιμανιού.

Το είπε άλλωστε στις δηλώσεις του και ο Τρινκιέρι, με τον Ιταλό κόουτς ν’ αποθεώνει τον Βεζένκοφ. Είναι σίγουρο λοιπόν ότι η Ζαλγκίρις θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να βρουν τις απαντήσεις.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ