Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Blue Train» στο Θέατρο Άλμα

Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Blue Train» στο Θέατρο Άλμα

Το νέο έργο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου «Blue Train», σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν, έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Άλμα, με διάσημες παρουσίες στο κοινό. Ο συγκινητικός κόσμος του «Blue Train» ζωντάνευσε επί σκηνής, με ένα θίασο αξιόλογων ηθοποιών της νέας γενιάς.

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο Γιώργος Μπένος, η Αναστασία Στυλιανίδη και ο Γιάννης Τσουμαράκης. Το ρόλο της μητέρας Σοφίας αναλαμβάνει η πάντοτε διαχρονική Λουκία Πιστιόλα.

Πολλοί διάσημοι της ελληνικής showbiz βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης. Ανάμεσά τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο, η Ευγενία Σαμαρά, ο Κώστας Τσουρός, η Νίκη Λάμη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο Θανάσης Αλευράς και πολλοί ακόμη.

Το «Blue Train» είναι ένα σύγχρονο έργο πέντε προσώπων, το οποίο με χιούμορ, συγκίνηση και τρυφερότητα, αποτυπώνει την πρώιμη υπαρξιακή και ηλικιακή κρίση μιας χαμένης γενιάς που παλεύει να διατηρήσει την αθωότητα της, προσπαθώντας παράλληλα να συμβαδίσει με το χρόνο που κυλάει αμείλικτος.

Μια φαινομενικά συνηθισμένη Κυριακή, λίγες μέρες πριν τα τεσσαρακοστά πέμπτα του γενέθλια, ο Μιχάλης δέχεται τις διαδοχικές επισκέψεις τεσσάρων κομβικών προσώπων της ζωής του, οι οποίες καταλήγουν να γίνουν συναισθηματικές εισβολές που τον απογυμνώνουν. Η μητέρα του, η κολλητή του, ο πρώην σύντροφός του και ένα εικοσάχρονο αγόρι ως ραντεβού για ευκαιριακό σεξ, ξεδιπλώνουν όλη την βεντάλια των επιλογών που θα μπορούσε να έχει κανείς, ώστε να προλάβει το τρένο της ενηλικίωσης του.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ