ΠΑΕ ΑΕΛ: Η νέα βυσσινί μαθητική κερκίδα του γηπέδου μας

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε αγαστή συνεργασία με τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας, έχει την χαρά και την τιμή να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας μαθητικής κερκίδας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους μαθητές ηλικιών 10-14 ετών, από αυτό το Σάββατο 12/10 με τον αγώνα μεταξύ ΑΕΛ – ΠΟΤ Ηρακλής στο γήπεδο AEL FC ARENA.

Ο χώρος συνάθροισης που θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο για τους μαθητές, θα είναι το βόρειο πέταλο του γηπέδου στις θύρες με αριθμούς 11, 12A, 12B και 13.

Για την μέγιστη ασφάλεια των μαθητών με βάση τον τελικό αριθμού της προσέλευσης αυτών, θα υπάρχει πάντα εθελοντική συνοδεία εκπαιδευτικών και γονέων, καθώς και υποχρεωτική φύλαξη των παιδιών από τα άτομα ασφαλείας του γηπέδου και με την συνδρομή της ελληνικής αστυνομίας.

Ευελπιστούμε ως ΠΑΕ ΑΕΛ ότι και με αυτή τη δράση διαμορφώνουμε ένα ιδιαίτερα ευοίωνο και ελκυστικό περιβάλλον, για την ανάπτυξη μίας νέας γενιάς υγιών φιλάθλων που θα αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και θα απολαμβάνουν το θέαμα της αγαπημένης τους ομάδας.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τους νεαρούς φιλάθλους μας και τους ευχόμαστε να είναι καλορίζικοι για την ΑΕΛ και να έχουν υγεία και πρόοδο στην ζωή τους.

(Φωτογραφία: Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης με τον Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Νίκο Ζέρβα)

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ