Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΛ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα με 4Χ4

Η επιβλητική εμφάνιση της ΑΕΛ σε συνδυασμό με την άνετη νίκη με 3-0 επί του Ηρακλή αναμφισβήτητα ήταν το γεγονός του Σαββατοκύριακου στη Λάρισα. Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη απέδειξε στο γήπεδο πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ λίγκα από τον βόρειο όμιλο.

Του Χρήστου Ευθυμίου

Οι χιλιάδες φίλοι της λαρισινής ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του AEL FC arena εντυπωσιάστηκαν από το θέαμα που πρόσφεραν οι “βυσσινί” και με την παρουσία τους έστειλαν το μήνυμα της επιστροφής στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το ματς του περασμένου Σαββάτου ήταν αγώνας απαντήσεων και προκλήσεων για την ΑΕΛ, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις σε όσους(εκτός Λάρισας) την αμφισβητούν από την αρχή της σεζόν και ρίχνουν λάσπη στην προσπάθεια που γίνεται.

Είναι η πρώτη φορά που μετά από πολλά χρόνια που οι φίλαθλοι δίνουν βροντερό παρών στο γήπεδο και η ομάδα τους αποζημιώνει με νίκη και όμορφο θέαμα. Τα προηγούμενα χρόνια όποτε υπήρχε προσκλητήριο και ο κόσμος είχε εντυπωσιακή παρουσία η λαρισινή ομάδα τους απογοήτευε και έχυνε την καρδάρα με το γάλα.

Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία των “βυσσινί” τώρα που ο κόσμος έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο, να συνεχίσουν την προσπάθεια και παιχνίδι με παιχνίδι να έρχονται περισσότεροι φίλαθλοι, όπως πολύ σωστά επεσήμανε και ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης.

Το γεγονός ότι μετά από 4 αγωνιστικές η ΑΕΛ έχει απόσταση πέντε βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα και 10(!) από τον Ηρακλή δείχνει ξεκάθαρα πως η ευκαιρία που έχει η λαρισινή ομάδα είναι μοναδική. Χρειάζεται σεμνά και ταπεινά και χωρίς πολλά λόγια να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να μην δώσουν δικαίωμα σε κανένα να πιστέψει πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης έδειξε και στον αγώνα με τον Ηρακλή με τις κινήσεις του πως μπορεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ της ομάδας και να πάρει από τον κάθε παίκτη το 100%.  Ο καθρέφτης των ποδοσφαιριστών είναι ο αγωνιστικός χώρος και εκεί δίνονται όλες οι απαντήσεις.

Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη και δείχνει πως έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Το τρένο μπήκε για τα καλά στις ράγες και προχωρά. Το ταξίδι για την ΑΕΛ ξεκίνησε και άπαντες συμφωνούν πως με σοβαρότητα, σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα, συγκέντρωση και χωρίς μεγάλα λόγια θα φτάσει στον τελικό προορισμό που είναι η άνοδος στη Σούπερ λίγκα.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ