Αφωνία

Αφωνία

Η Ρένα Δούρου αποχαιρέτησε τη Βάσω Παπανδρέου στα σόσιαλ μίντια αναγνωρίζοντας την προσφορά της στο φεμινιστικό κίνημα. Το αναφέρω γιατί πολλοί σύντροφοί της απορούν πού εξαφανίστηκε τις τελευταίες μέρες και δεν λέει λέξη για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Οι κακεντρεχείς που εικάζουν ότι η αφωνία της υπονοεί πως σκέφτεται να κατέβει υποψήφια πάντως, μπορούν να αγνοηθούν. Αλλωστε, έχει πάει σε οντισιόν για τον ρόλο του δελφίνου τόσες φορές στο παρελθόν χωρίς να καταφέρει να τον πάρει.

Αίσθημα

«Αν όλοι αυτοί που “βάζουν φωτιά” στα τηλέφωνα για να καλέσουν συντρόφους τους να αποκλείσουν σύντροφό τους, είχαν επιδείξει το ίδιο πάθος για ένα μαζικό προσκλητήριο στην κάλπη, η Αριστερά της Δικαιοσύνης, της Αλληλεγγύης, των ίσων ευκαιριών, θα ήταν σήμερα το αύριο του τόπου», δήλωσε ο Μανώλης Καπνισάκης. Ο διευθυντής του κασσελακικού γραφείου επεσήμανε πως μεταφέρει το αίσθημα των χιλιάδων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν διευκρίνισε ποιων χιλιάδων, εκείνων που έμειναν στο κόμμα ή των άλλων που το εγκαταλείπουν.

Ερώτηση

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε συνυπογράψει την ερώτηση των 11 αλλά έκανε σόλο καριέρα στην εσωκομματική αντιπολίτευση πολύ πριν καταθέσει προχθές μόνος του ερώτηση στον Σκυλακάκη για την καρτελοποίηση της αγοράς ενέργειας. Το κείμενό της έχει ενδιαφέρον όχι τόσο γιατί δείχνει το κλίμα στη συμπολίτευση, αλλά επειδή το σημείο όπου ο υπογράφων αναφέρεται στη ΔΕΗ είναι σαν να διαβάζει κανείς κεντροαριστερή κριτική. Τελικά, μόνο με τους πασόκους μέσα στη ΝΔ έχει πρόβλημα ο γαλάζιος ο παλιός, ο ορθόδοξος.

Αυτοδικία

Αν υπήρχε αυτοδικία στον πολιτισμένο κόσμο, ο Αδωνις Γεωργιάδης αντί να κάνει μήνυση στον Πολάκη θα πλακωνόταν μαζί του και θεωρεί ότι θα επικρατούσε. Αυτό τουλάχιστον είπε στη Βουλή ενώ συζητούσαν την άρση της ασυλίας του Σφακιανού. Κρίνοντας από τις πολιτικές μονομαχίες όπου έχουν πάρει μέρος και οι δύο, βέβαια, δεν είναι εύκολο να προβλέψει κάποιος το αποτέλεσμα ενός κανονικού καβγά τους. Γιατί οι δύο αντίπαλοι διεκδικούν ισότιμα τον τίτλο της κατηγορίας βαρέων βαρών.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ