Λίαμ Πέιν: Το πλήγμα που είχε δεχτεί λίγες μέρες προτού βρεθεί νεκρός

Λίαμ Πέιν: Το πλήγμα που είχε δεχτεί λίγες μέρες προτού βρεθεί νεκρός

Τις τελευταίες ώρες ο κόσμος της μουσικής βιομηχανίας έχει συγκλονιστεί από τον θάνατο του Λίαμ Πέιν. Το πρώην μέλος των One Direction βρέθηκε νεκρό στο Μπουένος Άιρες, μετά από πτώση του από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας – από τους δαίμονες με τους οποίους πάλευε την περίοδο των 1D και τη σχέση του με την πρώην του Μάγια Χένρι μέχρι φωτογραφίες από το δωμάτιό του λίγα λεπτά προτού χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ, τα παραπάνω δεν ήταν τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Λίαμ Πέιν. Η Daily Mail αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες πριν από το τραγικό βράδυ, η δισκογραφική εταιρεία του είχε διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

googletag.cmd.push(function() );

Ο μουσικός, μετά το τέλος των 1D το 2016, είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Capitol Records – θυγατρική της Universal Music. Μάλιστα, εκεί κυκλοφόρησε και το παρθενικό σόλο άλμπουμ του «LP1» τρία χρόνια αργότερα, το οποίο έφτασε μέχρι το Νο17 των UK Charts και έγινε πλατινένιος. Ωστόσο τα τελευταία 5 χρόνια είχε κυκλοφορήσει μόλις τρία singles.

«Από όλα τα μέλη των One Direction, ο Λίαμ ήταν αυτός που είχε πάρει λάθος μουσικό δρόμο» είπε μια πηγή στην Daily Mail.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Universal Μusic αποχαιρέτησε τον (πρώην;) μουσικό της με μια ανάρτηση στο Instagram: «Είμαστε συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο του Λίαμ Πέιν. Η κληρονομιά του θα συνεχιστεί μέσω της μουσικής του και των αμέτρητων θαυμαστών του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του».



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ