Λούνα Παρκ: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 19χρονου κατέθεσε ο πατέρας του

Λούνα Παρκ: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 19χρονου κατέθεσε ο πατέρας του

Νέα στοιχεία στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση κατέθεσε ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής τον περασμένο Αύγουστο.

Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε απομαγνητοφωνημένα πρακτικά δημοτικού συμβουλίου και μια σειρά από μάρτυρες που έχουν γνώση για το καθεστώς αδειοδότησης του συγκεκριμένου λούνα παρκ.

«Έχουμε προτείνει κάποιους μάρτυρες, που σχετίζονται με το κομμάτι της έρευνας, που γίνεται κατά του δήμου Κασσάνδρας, είναι άνθρωποι ενεργοί και εκλεγμένοι και θα καταθέσουν θέματα σχετικά με όλο αυτό το κομμάτι των λούνα παρκ και κυρίως με οικονομικά ζητήματα», τονίζει ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καμπαϊλής.

Η οικογένεια του 19χρονου επιδιώκει τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου και σε άλλα πρόσωπα.

Ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε και νέα στοιχεία σήμερα στην ανακρίτρια Πολυγύρου, όπου ήδη βρίσκεται η δικογραφία για το θάνατο του γιου του. Τρία πρόσωπα αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

«Η ανθρωποκτονία του Γιάννη δεν προκύπτει από πράξεις και παραλείψεις ενός, υπάρχουν πολλοί συμμέτοχοι ο καθένας απόλυτη μεριά που του αναλογεί», αναφέρει ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας, Απόστολος Αγγελάκης.

Παράλληλα, κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά για να διερευνηθεί το καθεστώς αδειοδότησης του λούνα παρκ των Γρεβενών.

Το λούνα παρκ στα Γρεβενά σφραγίστηκε με απόφαση του δήμου μετά την καταγγελία του πατέρα στην αστυνομία ότι η άδεια της εταιρίας, που πιστοποίησε τα παιxνίδια είχε ανακληθεί.

Το λούνα παρκ έκλεισε άρον-άρον καθώς ο πατέρας του 19χρονου ήταν αυτός που ενημέρωσε τις διωκτικές αρχές και κατήγγειλε την παράνομη πιστοποίηση της εγκατάστασης. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και τελικά ο δήμος έλαβε την απόφαση ανάκλησης. Βέβαια δύο ημέρες νωρίτερα η Λαϊκή Συσπείρωση Γρεβενών έχοντας πληροφορηθεί ότι η εταιρεία δεν μπορούσε να πιστοποιήσει ανακοίνωσε την κατάσταση που επικρατεί χωρίς να αντιδράσει κανείς.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ