Ο Δήμος Βόλου καταγγέλλει δημοτική σύμβουλο για απρεπή συμπεριφορά σε βάρος εργαζόμενης

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΒΟΛΟΥ-1280x720

Ο Δήμος Βόλου καταγγέλλει για απρεπή συμπεριφορά εναντίον εργαζόμενης καθαρίστριας στο Κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας τη δημοτική σύμβουλο με τη “Συμμαχία για τον Βόλο” κ. Ερασμία Καλαφάτη και παράλληλα ζητάει, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε, από τον επικεφαλής της παράταξης, να προχωρήσει στη διαγραφή της.

Η ανακοίνωση του δήμου

«Ξεπέρασε κάθε όριο η πρέσβειρα του «πολιτικού πολιτισμού», δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Παπαπέτρου, Ερασμία Καλαφάτη, νομικός, προκαλώντας σοβαρό επεισόδιο, τις απογευματινές ώρες της 17ης Οκτωβρίου, σε βάρος εργαζόμενης, καθαρίστριας στο Κολυμβητήριο «Πολύμερος» στη Νέα Ιωνία την οποία εξύβρισε και απείλησε γιατί δεν έμεινε «ικανοποιημένη» από τον τρόπο που ασκούσε τα καθήκοντά της.
Η καταγγελία της εργαζόμενης, που επιβεβαιώνεται από παρόντες στο επεισόδιο, καταγράφηκε στο ειδικό βιβλίο συμβάντων που τηρείται.
Ως Δημοτική Αρχή δεν μας εκπλήσσουν η οίηση και η αλαζονεία των μελών της μείζονος μειοψηφίας, που εκδηλώνονται σε κάθε ευκαιρία και με κάθε αφορμή καθώς απλώς πιστοποιούν την ακαταλληλότητα των ατόμων που την συγκροτούν. Μιας ομάδας που πριν ένα χρόνο επιχείρησε, ευτυχώς για την πόλη και την κοινωνία, με παταγώδη αποτυχία να παραπλανήσει τους πολίτες και να καταλάβει την εξουσία με πρωτοφανείς ίντριγκες και διαβολές. Για μας συμπεριφορές τέτοιες, και χειρότερες, σε βάρος μας από τα συγκεκριμένα άτομα είναι πια οικείες και ελάχιστα εκπλήσσουν.
Ωστόσο δεν πρέπει και δεν μπορούμε να επιδείξουμε αδιαφορία στο κύμα τρομοκρατίας, που έχει εξαπολυθεί κατά των εργαζομένων στο Δήμο μας, από τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας, που πλέον εκτός των μηνύσεων και των αναφορών εκδηλώνεται και με ύβρεις και απειλές. Καλούμε τον αυτοπαρουσιαζόμενο και ως καθηγητή της ευπρέπειας και αγωνιστή της Δημοκρατίας, Παπαπέτρο, να καταδικάσει χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις την προκλητικά απρεπή συμπεριφορά της στενής του συνεργάτιδας και την ίδια, την αρνητική πρωταγωνίστρια, Ερασμία Καλαφάτη να υποβάλλει- ως ένδειξη στοιχειώδους ευαισθησίας – την παραίτησή της.

Τέλος καλούμε τους εργαζόμενους, χωρίς φόβο από τις απειλές κομματικών κουτσαβάκηδων, να συνεχίσουν το έργο τους ευσυνείδητα προσφέροντας στην πόλη με την πεποίθηση ότι η Δημοτική Αρχή στέκεται στο πλευρό τους. Και καλούμε τους πολίτες να καταδικάσουν τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές, απομονώνοντας τους πρωταγωνιστές τους».

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ