Πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-25 «μπαίνει», το Σάββατο (19/10) το βράδυ, με εκτός έδρας «αποστολή», η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στις 20:30, τα κορίτσια του Ολυμπιακού κάνουν πρεμιέρα στη φετινή Volley League, αντιμετωπίζοντας τον «νεοφώτιστο» Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, για την 1η αγωνιστική, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα.

Την περασμένη Τετάρτη (16/10), οι «ερυθρόλευκες» προκρίθηκαν στη φάση των «32» του CEV Challenge Cup, αφού στη ρεβάνς των «64» στη Νορβηγία νίκησαν με 3-0 σετ τη Ράνταμπεργκ. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση και χρειάστηκαν μόλις 58 λεπτά για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Είναι σημαντικό, που παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, ήρθαμε στη Νορβηγία και παίξαμε με σοβαρότητα», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Τζίνα Λαμπρούση μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού.

«Συγκεντρωμένες και να δείξουμε το επίπεδό μας»

Η Μίλιτσα Κούμπουρα μίλησε για το παιχνίδι με τον Μίλωνα, με την παίκτρια του Ολυμπιακού να αναφέρει: «Ανυπομονούμε για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Μίλωνα. Είναι μια νέα ομάδα στην Α1, όμως ξέρουμε ότι έχουν καλές παίκτριες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να παραμείνουμε στο επίπεδό μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ελπίζω, να ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παρουσιάσουμε ένα καλό επίπεδο βόλεϊ σε όλο τον φίλαθλο κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ