ΣΥΡΙΖΑ: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης και Γκλέτσος

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης και Γκλέτσος

Αναταράξεων συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ με μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να  στέλνουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας, «για ακραίες εκφράσεις», την Όλγα Γεροβασίλη, τον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Απόστολο Γκλέτσο.

Σύμφωνα με το σκεπτικό τους, «έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, θέλοντας να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας, κάνοντας χρήση των αρμόδιων οργάνων του κόμματος, παραπέμψαμε σήμερα Παρασκευή πρωί στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους κ.κ. Γκλέτσο και Ζαχαριάδη και την κυρία Γεροβασίλη έτσι ώστε να επιληφθεί συγκεκριμένων περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας, αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις».

Κατατέθηκαν τρεις ξεχωριστοί φάκελοι, ένας για τον καθένα, συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρονικών αρχείων, όπως π.χ. βιντεοληπτικό υλικό.

googletag.cmd.push(function() );

Ο δρόμος για το Συνέδριο

Όλα αυτά ενώ φουντώνουν τα σενάρια περί αναβολής του Συνεδρίου που όπως έχει ανακοινωθεί θα κληθεί να εγκρίνει τις υποψηφιότητες για την προεδρία.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου και η εκλογή προέδρου στις 24 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει αποφασιστεί

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ