Λάζος Μαντικός & Αθηνά Κουρή: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους με κουμπάρους τον Γιώργο και τον Φοίβο Παπαδάκη

Λάζος Μαντικός & Αθηνά Κουρή: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους με κουμπάρους τον Γιώργο και τον Φοίβο Παπαδάκη

Ο Λάζος Μαντικός και η Αθηνά Κουρή ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Θρακομακεδόνων.

Ο δημοσιογράφος και επί χρόνια συνεργάτης της ιστορικής εκπομπής του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Θρακομακεδόνων, όπου περίμενε τη γυναίκα της ζωής του.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τα παρανυφάκια της και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες έλαμπε από χαρά μέσα στο λευκό εντυπωσιακό νυφικό της.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος έφτασε στην εκκλησία με την σύντροφό του, ενώ μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαδέλη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, που έφτασε συνοδευόμενος από τη δική του σύζυγο, Τίνα Παπαδέλη βάφτισε την κόρη του ζευγαριού αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή, κάτι που του είχε υποσχεθεί μάλιστα στον αέρα, μαζί με την Νάνσυ Τάση, επικεφαλής των αρχισυντακτών του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η μικρή πήρε το όνομα Αθανασία σε κλίμα συγκίνησης, με τον Λάζο Μαντικό και την Αθηνά Κουρή να δηλώνουν ευγνώμονες για την παρουσία των συγγενών και των φίλων τους στη μεγάλη μέρα.

Η εξομολόγηση για την εξωσωματική

Ο Λάζος Μαντικός σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί στην εξωσωματική που έκανε η γυναίκα του, αλλά και τα συναισθήματα που είχαν και οι δύο μετά τις συζητήσεις με τους γιατρούς.

«Εγώ μόλις άκουσα για την εξωσωματική αγχώθηκα. Σκεφτόμουν πως πρέπει να κάνω οικονομία για την εξωσωματική καθώς πιστεύαμε πως το κόστος θα είναι μεγάλος. Η αδελφή της Αθηνάς μας πρότεινε για τον κ. Παπαρηστίδη στο «Έλενα». Με ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας πως υπάρχει η δυνατότητα μέσω του Δημοσίου να γίνει εξωσωματική», ανέφερε στην αρχή ο Λάζος Μαντικός.

«Τότε, μας είπαν πως υπάρχει η δυνατότητα καθώς είναι Ανεξάρτητη Επιτροπή Εξωσωματικής του Δημοσίου δηλαδή κάποιος που είναι σε ιδιώτη αλλά θέλει να αποφύγει την χρέωση των χρημάτων. Η επιτροπή αυτή σου δίνει δύο φορές προσπάθειες σε περίπτωση που η πρώτη είναι ανεπιτυχής», συνέχισε.

«Εμένα η γυναικολόγος μου μου πρότεινε να ξεκινήσω να δω πώς θα μπορούσα να κάνω παιδί. Κάναμε πολλές διαφορετικές προσπάθειες. Μετά από δύο χρόνια που είδα πως δεν μπορούσαμε και εκεί μίλησα με την γιατρό για να κάνουμε ακόμα μία προσπάθεια. Κάπου ψυχολογικά σε βαραίνει και δεν ήθελα να κάνω άλλες διαδικασίες και προτίμησα να κάνω εξωσωματική», είπε η σύζυγος του Λάζου Μαντικού, Αθηνά Κουρή.

«Στεναχωριόμουν όταν της ερχόταν περίοδος και μου το έκρυβε γιατί δεν ήθελε να μου το πει και το ανακάλυπτα μόνος μου. Όλο αυτό το περνάει η γυναίκα. Αυτή λαμβάνει τις ορμόνες και αλλάζουν όλα για εκείνη», είπε κλείνοντας ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ