Επτά νέες αγωγές για τον Diddy – 13χρονη καταγγέλλει βιασμό από δύο ακόμη celebrities

Επτά νέες αγωγές για τον Diddy – 13χρονη καταγγέλλει βιασμό από δύο ακόμη celebrities

Επτά νέες αγωγές έχουν κατατεθεί κατά του μεγιστάνα της μουσικής βιομηχανίας των ΗΠΑ, τον Sean Diddy Combs από τρεις γυναίκες και τέσσερις άνδρες που τον κατηγορούν ότι τους νάρκωσε και τους κακοποίησε σεξουαλικά στα πάρτι του με δύο ακόμη διάσημους.

Σε δύο από αυτές τα θύματα υποστηρίζουν ότι ήταν ανήλικα όταν ο Sean Diddy Combs τους χορήγησε ναρκωτικές ουσίες και τους επιτέθηκε αναφέρει το CNN.

Aυτή είναι η πρώτη φορά που κατονομάζονται άλλες διασημότητες ως συνεργοί στην υπόθεση που απειλεί να καταστρέψει τη βιομηχανία του θεάματος. Ωστόσο τα ονόματα τους δεν αναφέρονται στις αγωγές.

googletag.cmd.push(function() );

Η ανώνυμη που φέρει το ψευδώνυμο Jane Doe, αναφέρει στην αγωγή της ότι ήταν μόλις 13 ετών όταν το 2000 προσκλήθηκε από έναν οδηγό λιμουζίνας για να παρευρεθεί σε ένα afterparty των MTV Video Music Awards που διοργάνωσε ο Combs στη Νέα Υόρκη.

Αφού κατανάλωσε ένα ποτό, η Doe αναφέρει ότι ένιωσε υπνηλία και έψαξε για ένα μέρος για να ξαπλώσει. Ο Combs, μαζί με δύο ακόμη celebrities -άνδρα και γυναίκα- μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα όπου ξεκουραζόταν.

«Είσαι έτοιμοι για το πάρτι!» φέρεται να είπε ο Combs στην Doe, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Ο ανώνυμος άνδρας διασημότητα ξεκίνησε να κακοποιεί σεξουαλικά την ανήλικη ενώ ο Combs και η ανώνυμη γυναίκα παρακολουθούσαν το βιασμό της.

Στη συνέχεια ο Combs βίασε την Doe με τους δύο άλλους celebrities να παρακολουθούν την κακοποίηση της, σύμφωνα με την αγωγή της.

Όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν το περιστατικό, οι εκπρόσωποι του Combs παρέπεμψαν το CNN σε προηγούμενη δήλωση των δικηγόρων του στην οποία αρνείται τους ισχυρισμούς σε έξι επιπλέον αγωγές εναντίον του που κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

«Ο κ. Combs και η νομική του ομάδα έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στα γεγονότα, το νομικό σύστημα και την ακεραιότητα της δικαστικής διαδικασίας», αναφέρει η δήλωση. «Στο δικαστήριο, θα επικρατήσει η αλήθεια. Ο κ. Combs δεν έχει επιτεθεί ποτέ σεξουαλικά σε κανέναν – ενήλικα ή ανήλικα, άνδρα ή γυναίκα».

Οι νεότερες αγωγές, πέντε από τις οποίες κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης και δύο στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, περιλαμβάνουν ισχυρισμούς για βιασμό, σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση, και ξυλοδαρμό ανάμεσα σε άλλα στο χρονικό διάστημα 2000-2022 στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας.

Όλα τα περιστατικά φέρεται να έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των περιώνυμων πάρτι που διοργάνωνε ο Combs.

Οι τρεις ενάγοντες είναι γυναίκες και οι τέσσερις άνδρες. Φέρουν τα ψευδώνυμα Jane Doe και John Doe αντίστοιχα. Όλοι εκτός από έναν ισχυρίζονται ότι ο Combs τους είχε ναρκώσει.

Ένας άλλος κατήγορος ισχυρίζεται ότι ήταν ένας 17χρονος επίδοξος καλλιτέχνης το 2022, όταν ο Combs τον νάρκωσε και τον βίασε σε πάρτι μετά τη διαβεβαίωση «ότι θα μπορούσε να τον κάνει αστέρι. .»

Οι νέες εφτά αγωγές της Δευτέρας έρχονται μετά τις καταγγελίες που κατέθεσε εναντίον του Combs την περασμένη εβδομάδα ο δικηγόρος Tony Buzbee με έδρα το Χιούστον και ο συνεργάτης του Andrew Van Arsdale, οι οποίοι είχαν δηλώσει προηγουμένως ότι εκπροσωπούσαν τουλάχιστον 120 φερόμενα θύματα του Combs, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων.

Ο Combs είναι προφυλακισμένος στη Νέα Υόρκη μέχρι την έναρξη της δίκης του που θα ξεκινήσει τον Μάιο.

Το Σαββατοκύριακο, οι δικηγόροι του ράπερ ζήτησαν από τον δικαστή να εκδώσει απαγορευτική εντολή στους πιθανούς μάρτυρες και τους δικηγόρους τους να μιλήσουν για τους ισχυρισμούς τους εναντίον του Combs.

Από τον Νοέμβριο του 2023, έχουν υποβληθεί τουλάχιστον 25 αγωγές κατά του Combs για σεξουαλική επίθεση ή ανάρμοστη συμπεριφορά.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ