Γκαρντίνι: «Το τελευταίο βήμα για τους ομίλους του CEV Champions League» (vid)

Γκαρντίνι: «Το τελευταίο βήμα για τους ομίλους του CEV Champions League» (vid)

Την Τρίτη (22/10) στις 19:00, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ υποδέχεται την Κορόνα Μπράσοβ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League και οι παίκτες του Αντρέα Γκαρντίνι χρειάζονται δύο σετ, για την είσοδο στα «αστέρια», για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Ο Ιταλός κόουτς των «ερυθρόλευκων» νταμπλούχων Ελλάδας, Αντρέα Γκαρντίνι, δήλωσε: «Σημαντικό ματς και καθόλου εύκολο. Ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει. Θέλουμε την πρόκριση. Και οι δύο ομάδες θα είναι συγκεντρωμένες σε αυτό. Θα είναι περίπλοκο ματς και σημαντικό για τον σύλλογό μας, για αυτό θέλω να δω τους παίκτες μου να παλεύουν πόντο με πόντο για την πρόκριση, μέχρι την τελευταία στιγμή».

Από την πλευρά του, ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος του Ολυμπιακού, Αλεν Παγένκ, υπογράμμισε: «Αύριο, το ματς με τη ρουμανική ομάδα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς είναι το τελευταίο βήμα για να προκριθούμε στους ομίλους του CEV Champions League. Σίγουρα, εμείς πάμε για τη νίκη, είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει. Ελπίζω, να έρθουν αρκετοί φίλαθλοί μας να μας υποστηρίξουν».

Επιβλητικός στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Κορόνα Μπράσοβ, ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία εμφάνιση και επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ.

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώριο σε κανένα σημείο του αγώνα στη ρουμανική ομάδα να πιστέψει ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Σπουδαία εμφάνιση σε όλους τους τομείς και κορυφαίοι οι Πέριν, Ατανασίεβιτς, με 18 πόντους ο καθένας (10 ο Τζούριτς).

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ