Η ιδανική ρουτίνα φροντίδας για υγιή, λαμπερά και απαλά μαλλιά

Η ιδανική ρουτίνα φροντίδας για υγιή, λαμπερά και απαλά μαλλιά

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μία ρουτίνα περιποίησης που τηρούμε ευλαβικά ώστε να διατηρούμε την επιδερμίδα μας υγιή, λαμπερή και όμορφη. Εξίσου σημαντικό είναι, όμως, να δημιουργήσουμε μία ρουτίνα φροντίδας και για τα μαλλιά μας, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν, αλλά και τους στόχους μας.

Τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν είναι όλα ίδια, για αυτό είναι απαραίτητο να επιλέγουμε σωστά τα κατάλληλα για εμάς. Ο καταλληλότερος προορισμός για αυτό είναι φυσικά τα καταστήματα με επαγγελματικά προϊόντα, όπως η Imel Professional, καθώς προσφέρουν λύσεις στις εξατομικευμένες ανάγκες των μαλλιών.

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι μία μεγάλη κατηγορία στην περιποίηση, αφού είναι εκείνα που απαιτούν περισσότερη φροντίδα ώστε να καταφέρουν να αποκτήσουν τη χαμένη τους δύναμη, ζωντάνια και λάμψη. Φυσικά, με τη σωστή ρουτίνα, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Τρία μόνο βήματα για περιποίηση μέσα και έξω από το ντους με τη βοήθεια της σειράς Keratin Infusion μπορούν να είναι αρκετά για να δούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να έχουμε όμορφα, υγιή μαλλιά.

Launchmetrics Spotlight

Βήμα 1ο: Λούσιμο με το Σαμπουάν Imel Keratin Infusion

Το σαμπουάν με κερατίνη ενυδατώνει και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των ξηρών και κατεστραμμένων μαλλιών.

Βήμα 2ο: Εφαρμογή της Μαλακτικής κρέμας Imel Keratin Infusion ή/και της Μάσκας Μαλλιών Imel Keratin Infusion

Η μαλακτική κρέμα μαλλιών με κερατίνη ενυδατώνει, προστατεύει και επανορθώνει τα μαλλιά σε βάθος. Εμπλουτισμένη με υδρολυμένη κερατίνη για μείωση του φριζαρίσματος, λειαίνει απαλά και ξεμπερδεύει, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και αναζωογονημένα, με απίστευτη λάμψη. Συνιστάται για όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των ξηρών, κατεστραμμένων μαλλιών.

Η μάσκα μαλλιών με κερατίνη αποτελεί την τέλεια επιλογή για αδύναμα, κατεστραμμένα, εύθραυστα, σπασμένα μαλλιά λόγω θερμότητας και χημικής επεξεργασίας, καθώς και ηλιακού φωτός και ρύπανσης. Η μάσκα λειτουργεί τόσο ως προϊόν αναδόμησης, όσο και ως προϊόν προστασίας κατά της φθοράς, διατηρώντας τα μαλλιά σας σε φόρμα. Επιδιορθώνει και αποκαθιστά τις εσωτερικές δομές των μαλλιών, μειώνει το σπάσιμο και την ευθραυστότητα των μαλλιών, αποτρέπει τις σπασμένες άκρες και προσφέρει ανθεκτικότητα, λάμψη και απαλότητα, από τη ρίζα έως τις άκρες.

Βήμα 3ο: Εφαρμογή του Ορού Μαλλιών Imel Keratin Infusion

Ο ορός μαλλιών Imel Keratin Infusion με αμινοξέα κερατίνης ενισχύει και αναδομεί τα εύθραυστα μαλλιά. Καταπολεμά το φριζάρισμα, διευκολύνει στο ξέμπλεγμα και χαρίζει στα μαλλιά σας απαλότητα και λάμψη. Συνιστάται για όλους τους τύπους μαλλιών, καθώς διαθέτει μη λιπαρή σύνθεση, συμπεριλαμβανομένων των ξηρών, κατεστραμμένων μαλλιών.

Κανένα από τα προϊόντα δεν περιέχει SLES ή Parabens, ενώ είναι ιδανικά για μαλλιά που έχουν υποστεί ισιωτική θεραπεία κερατίνης

Η ιδανική ρουτίνα φροντίδας για υγιή, λαμπερά και απαλά μαλλιά appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.

Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ