Ιαπωνία: Τρένο γέμισε ζόμπι – Πανικός και τρόμος στα βαγόνια

Ζόμπι σε τρένο στην Ιαπωνία

Τα ταξίδια με το τρένο είναι μία υπέροχη εμπειρία. Κάθεσαι στη θέση σου, χαλαρώνεις και απολαμβάνεις τη διαδρομή. Χαζεύεις τη θέα από το παράθυρο, ακούς τη μουσική σου ή διαβάζεις το βιβλίο σου και περνάς ευχάριστες στιγμές. Τι γίνεται όμως όταν είσαι στην Ιαπωνία και από το πουθενά εμφανιστούν στο βαγόνι… ζόμπι;

Οι επιβάτες τρένου στη χώρα της Ανατολικής Ασίας έκαναν ένα ταξίδι που θα τους μείνει αξέχαστο.

Τι συνέβη; Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του shinkansen (η ιαπωνική λέξη για το τρένο-σφαίρα) από το Τόκιο στην Οσάκα το Σάββατο (19/10) το τρένο γέμισε ζόμπι!

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για το Halloween, μία ομάδα ατόμων μεταμφιέστηκε σε ζόμπι και προσπάθησε να φέρει τους επιβάτες λίγο πιο κοντά στο κλίμα της γιορτής.

Ζόμπι σε τρένο στην Ιαπωνία

Ζόμπι σε τρένο στην Ιαπωνία

«Πανικός» και στιγμές «τρόμου» στην Ιαπωνία

Και το κατάφερε! Ζόμπι με σκισμένα ρούχα και αίματα εμφανίστηκαν ξαφνικά και έκαναν άνω κάτω τα βαγόνια. Ακολούθησαν φωνές, «πανικός» και στιγμές «τρόμου». Οι διοργανωτές το χαρακτήρισαν ως «την πρώτη στον κόσμο εμπειρία στοιχειωμένου τρένου-σφαίρας».

Η ιδέα ήταν εμπνευσμένη από την νοτιοκορεατική ταινία δράσης – τρόμου του 2016 «Train to Busan»

Επίσης, δήλωσαν ότι ήθελαν να «απεικονίσουν το συνήθως ασφαλές, ειρηνικό shinkansen -κάτι που θεωρούμε δεδομένο- να καταρρέει εν ριπή οφθαλμού».

Ζόμπι τρομοκρατούν επιβάτες τρένου στην ΙαπωνίαΖόμπι τρομοκρατούν επιβάτες τρένου στην Ιαπωνία

Ζόμπι τρομοκρατούν επιβάτες τρένου στην Ιαπωνία

Η ιδέα ήταν εμπνευσμένη από την νοτιοκορεατική ταινία δράσης – τρόμου του 2016 «Train to Busan», στην οποία ένας πατέρας και μια κόρη παγιδευμένοι σε ένα κινούμενο τρένο μάχονται με ζόμπι που διψούν για ανθρώπινη σάρκα.

Σίγουρα ο στόχος επετεύχθη και οι επιβάτες  έζησαν μία ανατριχιαστική εμπειρία, που θα τη θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ