Κρήτη: Τρομακτικό τροχαίο με μηχανάκι που παρασύρει δάσκαλο μπροστά στους μαθητές του

Κρήτη: Τρομακτικό τροχαίο με μηχανάκι που παρασύρει δάσκαλο μπροστά στους μαθητές του

Σοκαριστική είναι η στιγμή που μηχανάκι παρασύρει και τραυματίζει δάσκαλο που συνόδευε μαθητές Δημοτικού έξω από το σχολείο τους στην Κρήτη.

Το τρομακτικό τροχαίο εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των μαθητών πριν από λίγες ημέρες. Τα πλάνα είναι σοκαριστικά.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Live News του MEGA φαίνονται τα παιδιά να προχωρούν μπροστά και από πίσω ακολουθεί ο 26 ετών δάσκαλος που τα συνοδεύει. Εκείνοι βαδίζουν στην άκρη του δρόμου, ενώ ο 26χρονος βρίσκεται πλάι τους για λόγους ασφαλείας.

Εκείνη ακριβώς είναι η στιγμή που ένα διερχόμενο μηχανάκι, κινούμενο με ταχύτητα και χωρίς να έχει ορατότητα, επιχειρεί να κάνει προσπέραση από τα δεξιά σε ένα κόκκινο βανάκι και τότε λαμβάνει χώρα το σοκαριστικό τροχαίο.

Κρήτη: Δείτε το βίντεο-σοκ του τροχαίου

Με ελαφρά τραύματα ο δάσκαλος, γλίτωσε ο οδηγός

Το μηχανάκι πέφτει με φόρα πάνω στον δάσκαλο, ο οποίος παρασύρεται και σωριάζεται στο οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο οδηγός με τη σειρά του, πέφτει κάτω και κυλιέται στον δρόμο παράλληλα με το κόκκινο βαν που φαίνεται στα πλάνα. Με έναν επιδέξιο ελιγμό κάνει αναπήδηση και καταφέρνει να περάσει πάνω από τον δάσκαλο αποφεύγοντα τον χτύπημα.

Ο 26χρονος δάσκαλος μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Σε όλο αυτό το ο ευτύχημα ήταν ότι το δίκυκλο δεν έπεσε πάνω σε κάποιον μαθητή, το δυσάρεστο όμως ήταν ότι τα ανήλικα παιδιά έγιναν θεατές ενός τρομακτικού ατυχήματος.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ