«Μου λείπει πολύ» – Συγκλονίζει ο Άντριου Γκάρφιλντ μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του

«Μου λείπει πολύ» – Συγκλονίζει ο Άντριου Γκάρφιλντ μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του

«H εμφάνιση του Άντριου Γκάρφιλντ μαζί με τον Έλμο ίσως είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρα του» σχολίασε ο αρθρογράφος του The Guardian για την εμφάνιση του Αμερικανού ηθοποιού και πρώην Spider Man σε επεισόδιο της εμβληματικής παιδικής τηλεοπτικής σειράς «Sesame Street».

Σε αυτή ο Άντριου Γκάρφιλντ μιλά στον Έλμο για τη θλίψη του για τον θάνατο της μητέρας του με μια αλήθεια που έχει αποθεωθεί από τους χρήστες του διαδικτύου. Το απόσπασμα έχει γίνει viral για όλους τους σωστούς λόγους.

Ο Γκάρφιλντ έχασε τη μητέρα του Λιν από καρκίνο στο πάγκρεας το 2019, την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας «The Eyes of Tammy Faye».

Στην εμφάνιση του δίπλα από τον αγαπημένο Έλμο στο «Sesame Street» ο Άντριου Γκάρφιλντ είχε μια συγκινητική συνομιλία του για τη θλίψη με λόγια που σπάνια αναπαράγονται ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι χρήστες του διαδικτύου αποθέωσαν τον Γκάρφιλντ και όλα όσα είπε για την απώλεια, το θρήνο και την ευτυχία μιας αγάπης αληθινής.

Ο Άντριου Γκάρφιλντ είναι χαρούμενος. Να γιατί

«Ο Έλμο τρυγυρίζει στην οδό Σέσαμι και ελέγχει τους πάντες. Λοιπόν ο Έλμο θέλει να ξέρεις Άντριου πώς είσαι;» ρώτησε ο χαρακτήρας της δημοφιλούς σειράς τον ηθοποιό.

«Σκέφτομαι μόνο τη μητέρα μου σήμερα. Ξέρεις, πέθανε πριν από λίγο καιρό και μου λείπει — μου λείπει πολύ» ανέφερε ο Γκάρφιλντ.

Ο Έλμο είπε στον Γκάρφιλντ ότι λυπάται για την απώλειά του, αλλά ο ηθοποιός του εξήγησε ότι δεν πρέπει να λυπάται και ότι «δεν πειράζει αν σου λείπει κάποιος που δεν είναι πια κοντά σου».

«Κατά κάποιο τρόπο, σημαίνει ότι αγάπησες πραγματικά κάποιον όταν σου λείπει. Και όταν μου λείπει η μαμά μου, θυμάμαι όλες τις αγκαλιές που μου έκανε, όλες τις αγκαλιές που της έκανα. Με κάνει να νιώθω κοντά της όταν μου λείπει με έναν περίεργο τρόπο» σημείωσε.

Σε άλλη εμφάνιση του ο Γκάρφιλντ πάλεψε να κρατήσει τα δάκρυα του επιλέγοντας να είναι άνθρωπος και όχι διάσημος -αυτό που σπανίζει πολύ.

«Λοιπόν, είμαι χαρούμενος που έχω όλες τις αναμνήσεις της μαμάς μου και τη χαρά που μου έφερνε και τη χαρά που έφερνε στον αδερφό μου και τον μπαμπά μου και όλους όσους έχει γνωρίσει ποτέ – όλους γύρω της. Έτσι, όταν μου λείπει, είναι επειδή με έκανε τόσο χαρούμενο, έτσι μπορώ να την τιμώ και να μου λείπει ταυτόχρονα» εξήγησε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκάρφιλντ επιλέγει να επικοινωνήσει με το κοινό του το πένθος και το πώς το αντιμετώπισε. Λίγα χρόνια πριν ο Άντριου Γκάρφιλντ μίλησε ξανά για τον θάνατο της μητέρας του από κακρίνο το 2019 όταν προωθούσε την ταινία του Tick, Tick… ​​Boom!

Σε άλλη εμφάνιση του στο The Late Show With Stephen Colbert ο Γκάρφιλντ πάλεψε να κρατήσει τα δάκρυα του επιλέγοντας να είναι άνθρωπος και όχι διάσημος, κάτι που σπανίζει πολύ.

Ο Έλμο θέλει να είσαι καλά

Ο ήρωας του SS, έχει αναλάβει ένα δύσκολο και πολύτιμο task. Θέλει να μας ενθαρρύνει να μιλήσουμε για τα συναισθήματα μέσα μας, να αναδείξει την ενσυναίσθηση και να βελτιώσει την ψυχική υγεία όλων.

Στις αρχές του χρόνου ο Έλμο έκανε μια ανάρτηση στο X/Twitter, μια απλή ερώτηση που προκάλεσε χείμαρρο απαντήσεων και έγινε retweet από παντού. Η ερώτηση του Έλμο ήταν αυτή: «Ο Έλμο απλά τσεκάρει, πώς είμαστε;»

Το εμβληματικό muppet δέχθηκε άπειρες απαντήσεις -ακόμη και από τον πρόεδρο των ΗΠΑ (εντάξει, το επικοινωνιακό του επιτελείο…) Τζο Μπάιντεν.

Από τη στιγμή που έκανε λογαριασμό στο Twitter, τον Νοέμβριο του 2012, ο Έλμο έχει αναδειχθεί σε ένα οικείο φίλο για τους χιλιάδες ακόλουθους του.

Το tweet μετράει 221 εκατομμύρια views.

«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να διώξεις τα σύννεφα και να φτάσεις σε πιο ηλιόλουστες μέρες κάποιες φορές. Ο φίλος μας ο Έλμο έχει δίκιο: Πρέπει να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο, να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε έναν γείτονα που έχει ανάγκη και πάνω από όλα να ζητάμε βοήθεια όταν τη χρειαζόμαστε. Αν και είναι δύσκολο, δεν είσαι ποτέ μόνος» ήταν το σχόλιο στο retweet από την ομάδα του Μπάιντεν.

«Ουάου! Ο Έλμο χαίρεται που ρώτησε! Ο Έλμο έμαθε ότι είναι σημαντικό να ρωτήσεις έναν φίλο πώς τα πάει. Ο Έλμο θα τσεκάρει ξανά σύντομα, φίλοι! Ο Elmo σας αγαπάει» ήταν η απάντηση του απίθανου αυτού κόκκινου muppet.

Ο Έλμο έκανε πρώτη εμφάνιση στη σπουδαία αυτή σειρά, το 1980 (season 11) ως δευτεραγωνιστής. Από το 1985 (season 17) και μετά είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες αυτών που αναγνωρίζουν ότι η ανθρωπιά είναι πολύτιμη και το συναίσθημα δύναμη. Τραγουδάκι;



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ