MSD Animal Health: Στο πλευρό των φοιτητών Κτηνιατρικής με 34 υποτροφίες

MSD Animal Health: Στο πλευρό των φοιτητών Κτηνιατρικής με 34 υποτροφίες

Το πρόγραμμα υποτροφιών της MSD Animal Health και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κτηνιάτρων (FVE) απευθύνεται σε φοιτητές Κτηνιατρικών Σχολών από όλη την Ευρώπη

YGEIAMOU.GR TEAM

Η MSD Animal Health και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κτηνιάτρων (FVE), στο πλαίσιο της δέσμευσής τους για την υποστήριξη των φοιτητών Κτηνιατρικής, ανακοινώνουν την έναρξη Προγράμματος παροχής 34 υποτροφιών για το 2024, ύψους 5.000 δολαρίων η καθεμία, σε φοιτητές Κτηνιατρικών Σχολών από όλη την Ευρώπη. Οι υποτροφίες απονέμονται με στόχο την αναβάθμιση της ακαδημαϊκής εμπειρίας και διαδρομής των δικαιούχων, για την επιλογή των οποίων λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η επίδοση, η οικονομική ανάγκη και η γεωγραφική ποικιλομορφία.

Η διαδικασία εξέτασης και επιλογής των αιτήσεων, η οποία συντονίζεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κτηνιάτρων και την Εξεταστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κτηνιάτρων και της Διεθνούς Ένωσης Φοιτητών Κτηνιατρικής (IVSE), θα διεξαχθεί από την 1η Νοεμβρίου 2024 έως την 1η Ιανουαρίου 2025, ενώ οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έως τις 15 Ιανουαρίου 2025. Η δημόσια ανακοίνωση θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου 2025 και η εκταμίευση των υποτροφιών θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2025. «Η υποστήριξη της επόμενης γενιάς κτηνιάτρων είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον του επαγγέλματος», σημείωσε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κτηνιάτρων Rens van Dobbenburgh. «Σε συνεργασία με την MSD Animal Health, είμαστε υπερήφανοι που προωθούμε τα νέα ταλέντα μέσω αυτού του Προγράμματος».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, επισκεφτείτε τον ιστότοπο MSD & FVE 2024 scholarshipprogram – FVE – Federation of Veterinarians of Europe.

Πηγή: ygeiamou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ