Όλγα Κεφαλογιάννη: Στην Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνωα Μάτσα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Στην Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνωα Μάτσα

Στην Ευελπίδων βρέθηκε ξανά το πρωί της Δευτέρας η Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά του Μίνωα Μάτσα την περασμένη Παρασκευή. Η αντιδικία ανάμεσα στην υπουργό Τουρισμού και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη συνεχίζεται, καθώς σήμερα είναι οι ακροάσεις σχετικά με το ζήτημα που αφορά στην επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μπήκε στα δικαστήρια χωρίς να κάνει δηλώσεις.

«Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο εν διαστάση σύζυγός της είχαν βρεθεί στα δικαστήρια και την Παρασκευή. Τότε ο Μίνως Μάτσας δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Από την πλευρά της, η υπουργός Τουρισμού, φανερά φορτισμένη είχε πει:

«Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά».

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε βγάλει μια ανακοίνωση για τις εξελίξεις γύρω από την προσωπική της ζωή, αναφέροντας: «Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί».

«Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης. Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας» κατέληξε η ανακοίνωση της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ