Περιστέρι: 14χρονος απείλησε με κατσαβίδι υπάλληλο περιπτέρου για να του αδειάσει το ταμείο

Περιστέρι: 14χρονος απείλησε με κατσαβίδι υπάλληλο περιπτέρου για να του αδειάσει το ταμείο

Άλλο ένα περιστατικό παραβατικότητας με πρωταγωνιστή έναν ανήλικο καταγράφηκε από την Αστυνομία αυτή τη φορά στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα βραδινές ώρες χθες (20-10-2024) συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 14χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τράπηκε σε φυγή

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 14χρονος προσέγγισε υπάλληλο περιπτέρου στην περιοχή του Περιστερίου και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό με απειλή χρήσης κατσαβιδιού, ωστόσο ο υπάλληλος αντιστάθηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ο περιπτεράς κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Η σύλληψη στο Περιστέρι

Λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τον 14χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου ενώ εντοπίστηκε σε τσαντάκι που κατείχε και το κατσαβίδι που χρησιμοποίησε για να διάπραξη τη ληστεία.

Εκτός από τον ανήλικο συνελήφθη επιπλέον και 65χρονος ημεδαπός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 14χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

10.600 συλλήψεις ανηλίκων από την αρχή του έτους

Οι συλλήψεις ανήλικων από την αρχή του έτους ξεπέρασαν τις 10.000 σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως είπε »πέρυσι είχαν συλληφθεί 7.400 ανήλικοι δράστες, φέτος 10.600 το εννιάμηνο, εκ των οποίων 2.285 σε κλοπές και διαρρήξεις, 873 σε υποθέσεις ναρκωτικών, 797 σε σωματικές βλάβες και οι άλλοι 335 είχαν όπλο».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ