Τραγική ιστορία: Επέζησε από την επίθεση της Χαμάς, όμως αυτοκτόνησε την ημέρα των γενεθλίων της

Τραγική ιστορία: Επέζησε από την επίθεση της Χαμάς, όμως αυτοκτόνησε την ημέρα των γενεθλίων της

Να βάλει τέλος στη ζωή της επέλεξε μια 22χρονη κοπέλα από το Ισραήλ, καθώς υπέφερε από διαταραχή μετατραυματικού στρες μετά την επίθεση της Χαμάς.

Η Σιρέλ Γκολάν επέζησε από την επίθεση στο μουσικό φεστιβάλ Supernova στις 7 Οκτωβρίου 2023, όμως οι προσωπικοί της «δαίμονες» την οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή της στο διαμέρισμά της.

Γιόρταζε τα γενέθλιά της

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η Σιρέλ Γκολάν έκλεινε σήμερα τα 22 της χρόνια.

googletag.cmd.push(function() );

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Γκολάν υπέφερε από μετατραυματικά συμπτώματα από τότε που γλίτωσε από την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς, συμπεριλαμβανομένης της αποστασιοποίησης και της απόσυρσης, και ότι νοσηλεύτηκε δύο φορές στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε ο αδελφός της, μιλώντας σε εβραϊκά μέσα ενημέρωσης, είχε αντιληφθεί ότι 22χρονη υπέφερε από μετατραυματικό στρες.

«Είδα ότι είχε συμπτώματα μετατραυματικού στρες, όπως η απόσυρση και η απομάκρυνση από τους φίλους της. Της ζήτησα να φροντίσει τον εαυτό της. Είπε ότι δεν λαμβάνει καμία βοήθεια από το κράτος» τόνισε ο αδελφός της Σιρέλ Γκολάν.

«Είπε ότι παίρνει βοήθεια μόνο από ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθά τους τραυματίες από την επίθεση της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ της 7ης Οκτωβρίου» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι «αν το κράτος την είχε φροντίσει, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί».

Ωστόσο, ισραηλινά ΜΜΕ δημοσιεύουν την άρνηση του υπουργείου Πρόνοιας και Κοινωνικών Υπηρεσιών για τους ισχυρισμούς της οικογένειας, λέγοντας ότι η Γκολάν «αναγνωριζόταν και αντιμετωπιζόταν στο σύστημα πρόνοιας ακόμη και πριν από τις 7 Οκτωβρίου και ιδιαίτερα μετά».

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

Σιμόν Φιεσί «Δεν έπαψε στιγμή να μάχεται» Στις 7 Ιανουαρίου του 2015 δύο τζιχαντιστές όρμησαν στα…