Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της Serie A – Δείτε highlights από τη Ligue 1 (vids)

Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της Serie A – Δείτε highlights από τη Ligue 1 (vids)

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο κομμάτι της Serie A, με την 8η αγωνιστική να «κλείνει» την Δευτέρα (21/10) με την αναμέτρηση Βερόνα – Μόντσα.

Στο πιο σημαντικό από τα σημερινά παιχνίδια, η Ίντερ νίκησε στο «Ολίμπικο» τη Ρόμα με 1-0, χάρη στο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας για τη Serie A, η Νάπολι επικράτησε εκτός έδρας της Έμπολι με 1-0. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κβαρατσέλια στο 63’.

Μεγάλη εμφάνιση και σαρωτική νίκη πέτυχε η Φιορεντίνα στην έδρα της Λέτσε, με τους Βιόλα να επικρατούν με το εμφατικό 6-0.

Νίκη και για την Κάλιαρι, που έδειξε χαρακτήρα κόντρα στην Τορίνο και πήρε το τρίποντο με 3-2.

Με το διπλό στις αποσκευές της επέστρεψε στη βάση της από τη Βενέτσια η Αταλάντα, μετά το 0-2 στο «Πιερλουίτζι Πέντζο».

Χθες, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της Serie A, η Γιουβέντους νίκησε την Λάτσιο στο Τορίνο με 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Μάριο Γκίλα.

Στο «Στάντιο Τζιουζέπε Σινιγκάλια» του Κόμο, η Πάρμα προηγήθηκε με τον Μπόνι στο 20’, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45’ με τον Παζ. Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στη Γένοβα, η Μπολόνια προηγήθηκε 2-0 με τους Ορσολίνι (37’) και Οντγκαρντ (56’), αλλά η Τζένοα επέστρεψε και με δύο γκολ του Πιναμόντι (73’, 85’) πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

H Μίλαν επικράτησε δύσκολα της Ουντινέζε με 1-0. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Τσουκουέζε στο 13’. Οι γηπεδούχοι στο 29’ έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ράιντερς, ενώ ακυρώθηκαν μέσω VAR δύο γκολ των φιλοξενούμενων.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Τζένοα – Μπολόνια 2-2
Κόμο – Πάρμα 1-1
Μίλαν – Ουντινέζε 1-0
Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0
Έμπολι – Νάπολι 0-1
Βενέτσια – Αταλάντα 0-2
Λέτσε – Φιορεντίνα 0-6
Κάλιαρι – Τορίνο 3-2
Ρόμα – Ίντερ 1-0
21/10 21:45 Βερόνα – Μόντσα

Η βαθμολογία:

Νίκες για Παρί, Λιόν και Μαρσέιγ

Σήμερα ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Ligue 1, με την Μαρσέιγ στο βραδινό παιχνίδι να είναι σαρωτική στην έδρα της Μονπελιέ και να επικρατεί με το εμφατικό 5-0.

Στο μεσημεριανό παιχνίδι, η Λιόν διέλυσε εκτός έδρας την Χάβρη, με τους Λιονέ να πετυχαίνουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Οσέρ νίκησε εντός έδρας την Ρεμς με 2-1, ενώ Ναντ και Νις ήρθαν ισόπαλες 1-1, όπως και η Τουλούζε με την Ανζέ.

Χθες, η Παρί υποδέχθηκε το Στρασβούργο και επικράτησε με 4-2. Τα γκολ για τους Παριζιάνους πέτυχαν οι Μαγιούλου (18’), Ασένσιο (47’), Μπαρκολά (66′) και Λι Κανγκ Ιν (90′).

Στα άλλα δύο παιχνίδια του Σαββάτου, Μπρεστ και Ρεν ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τα γκολ των Ντε Καστίγιο (54’) και Ζότα (86’), ενώ η Λανς επικράτησε εκτός έδρας της Σεντ Ετιέν με 2-0. Φρανκόφσκι στο 20’ και Λαμπό Λασκαρί στο 79’ τα γκολ για τους νικητές.

Στην αναμέτρηση της Παρασκευής, που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής, Μονακό και Λιλ έμειναν στο 0-0.

Αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Ligue 1:

Μονακό – Λιλ 0-0
Μπρεστ – Ρεν 1-1
Σεντ Ετιέν – Λανς 0-2
Παρί – Στρασβούργο 4-2
Χάβρη – Λιόν 0-4
Τουλούζ – Ανζέ 1-1
Ναντ – Νις 1-1
Oσέρ – Ρεμς 2-1
Μονπελιέ – Μαρσέιγ 0-5

Η βαθμολογία:

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα οι πρώτοι Έλληνες από τη Γάζα

| in.gr

in.gr | Ταυτότητα Διαχειριστής – Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη Ιδιοκτησία – Δικαιούχος…