Άρης: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Μορόν (pic)

Άρης: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Μορόν (pic)

Ο Λορέν Μορόν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα είναι παίκτης του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να ανακοινώσει αύριο (23/10) και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ισπανό επιθετικό. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή βρισκόταν από την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από τον πατέρα του Μορόν και συναντήθηκε με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης.

Στα ραντεβού που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, έως και τον Ιούνιο του 2027. Ο Άρης ολοκλήρωσε μια πολύ σημαντική κίνηση, κρατώντας στο«Κλεάνθης Βικελίδης» τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Μορόν έγινε, πλέον, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ, καθώς το νέο του συμβόλαιο προβλέπει σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του.

Μάντζιος στους παίκτες: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα»

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, που πριν από την έναρξη του προγράμματος εκγύμνασης μίλησε στους παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός τους μοίρασε, αρχικά, συγχαρητήρια για την επικράτηση τους επί της Καλλιθέας: «Θα πρέπει να σας συγχαρώ για τη νίκη και την εμφάνιση. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμυνόταν μαζικά».

Στη συνέχεια, ο Άκης Μάντζιος ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν την ίδια νοοτροπία και στα επόμενα παιχνίδια: «Με την ίδια προσέγγιση και την ίδια φιλοσοφία, πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Μας περιμένει ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα».



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ