Αταμάν: «Δεν θα πω ακόμη για Final 4 φέτος – Χρειάζομαι το μήνυμα από την ομάδα και τον αρχηγό»

Αταμάν: «Δεν θα πω ακόμη για Final 4 φέτος – Χρειάζομαι το μήνυμα από την ομάδα και τον αρχηγό»

Στη συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας του Παναθηναϊκού με την Instacar, μίλησε ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε στο περσινό μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας να κλείσει εισιτήρια για το Final-4 της Euroleague και πως φέτος δεν έχει πει ακόμη το ίδιο γιατί περιμένει το μήνυμα από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Αταμάν

«Πέρσι το είπα γιατί είχα ένα μεγάλο μήνυμα από την αρχή της χρονιάς από την ομάδα. Φέτος πρέπει να περιμένω λίγο, χρειάζομαι το μήνυμα από την ομάδα και τον αρχηγό ότι θα είμαστε ξανά στο Final 4. Δουλεύουμε για να πάρουμε σύντομα αυτό το μήνυμα, αλλά περιμένω το μήνυμα από την ομάδα».

Για τη μεγάλη προσέλευση στη συνέντευξη Τύπου: «Στις συνεντεύξεις Τύπου των αγώνων έχουμε 4-5 δημοσιογράφους, τώρα έχει τόσους πολλούς. Η Instacar είναι πιο δημοφιλής από μας. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, η πρώτη σεζόν της συνεργασίας μας με την Instacar συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας. Ήδη συνάντησα τον ιδιοκτήτη, ξέρω ότι αγαπάει το κομμάτι του Βοσπόρου όπως και εγώ. Χαιρόμαστε που η συνεργασία θα συνεχιστεί και ελπίζω η νέα σεζόν να είναι το ίδιο πετυχημένη. Πέρσι ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα, αλλά και με τα αυτοκίνητα που μας έδωσαν».

Σλούκας: «Δεν είμαι στα καλύτερά μου»

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο Κώστας Σλούκας που από τη μεριά του τόνισε πως «το παρελθόν είναι παρελθόν, όλοι ζούμε για το παρόν. Αυτό που πετύχαμε πέρσι ήταν παραμυθένιο. Η χρονιά έχει αρχίσει ιδιαίτερα περίεργα για μας, προσπαθούμε να εντάξουμε τις νέες προσθήκες, που είναι υψηλού επιπέδου, στην πετυχημένη περσινή συνταγή. Θέλει χρόνο. Κάποιοι παίκτες, όπως κι εγώ, δεν είμαστε στα καλύτερά μας, μετά και το χειρουργείο που έκανα το καλοκαίρι. Υπάρχει όμως το υλικό και το μέταλλο, οπότε είμαστε αισιόδοξοι. Στον κόουτς αρέσει να μιλά μακροπρόθεσμα, εγώ ως παίκτης μιλάω για παιχνίδι με παιχνίδι. Ο στόχος είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να παίξουμε τα ρέστα μας στα playoffs», ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας.

Για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της ΚΑΕ με την Instacar: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με έναν τόσο δυνατό συμπαίκτη. Η πρώτη χρονιά συνεργασίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και για μας και για την Instacar. Το να έχεις έναν τόσο ισχυρό συνεργάτη είναι σημαντικό, ευελπιστώ πως θα έχουμε την ίδια τύχη κι αποτελεσματικότητα με πέρσι».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ