Ετοιμαστείτε, η εποχή του Σκορπιού είναι, χμ, έντονη

Ετοιμαστείτε, η εποχή του Σκορπιού είναι, χμ, έντονη

Αστρολογικά, το φθινόπωρο ξεκίνησε με θραύση. Ο μήνας που πέρασε ήταν γεμάτος δράση χάρη στις εκλείψεις στους Ιχθύς και τον Ζυγό, αλλά τα πράγματα αρχίζουν επιτέλους να ηρεμούν. Στις 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό, απομακρύνεται από το δράμα του Ζυγού και της εποχής των εκλείψεων και σας επιτρέπει να εστιάσετε περισσότερο στον εσωτερικό σας κόσμο. Αυτή είναι μια εξαιρετικά συναισθηματική στιγμή και τα συναισθήματά σας –καλά και κακά– ενισχύονται. Τα ζώδια του νερού Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς ευδοκιμούν περισσότερο αυτή την εποχή, ενώ τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων και Υδροχόος έχουν πιο έντονες εμπειρίες.

Ο Σκορπιός είναι το μοναδικό σταθερό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Το «σταθερό νερό» ακούγεται οξύμωρο. Επιφανειακά, δεν είστε τόσο εκφραστικοί αυτή τη στιγμή, αλλά βαθιά μέσα σας, υπάρχει ένας τόνος δράσης και τα συναισθήματά σας είναι πιο δυνατά από ποτέ. Ο Σκορπιός είναι ένα παθιασμένο ζώδιο, αλλά φοβάται την ευαλωτότητα, επομένως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανοίξεις και να μοιραστείς όλα τα έντονα συναισθήματά σου. Ωστόσο, όλα τα τρομερά συναισθήματα που νιώθετε αυτή τη σεζόν του Σκορπιού έχουν πολλές καλές δυνατότητες! Αισθάνεστε ενθουσιασμένοι και παρακινημένοι και είστε σε θέση να μοιράζεστε τεράστιες ποσότητες αγάπης και φροντίδας – αλλά μόνο εάν μπορείτε να καταρρίψετε τους τοίχους σας.

Μια άλλη μεγάλη ατμόσφαιρα του Σκορπιού που νιώθετε είναι η πείνα για αλήθεια. Ψάχνετε για κάτι που είναι αληθινό. Η επιπολαιότητα και οι περιστασιακές σχέσεις που βιώσατε κατά τη διάρκεια της σεζόν του Ζυγού δεν σας ενδιαφέρουν πια – αναζητάτε κάτι βαθύ, οικείο και ουσιαστικό αυτή τη στιγμή. Ο Σκορπιός είναι πιστός, σχεδόν σε κάποιο λάθος, και σας ενδιαφέρει περισσότερο η δέσμευση αυτές τις μέρες, επομένως δεν συμβαίνουν πτώσεις οποιουδήποτε είδους. Εξακολουθείτε να κάνετε νέες συνδέσεις αυτή τη στιγμή και είστε καλύτεροι στο να αισθάνεστε καλύτερα τα vibes των ανθρώπων για να αποφασίσετε αν σας ενδιαφέρει ή όχι. Είστε ικανοί να κάνετε έναν νέο φίλο που σας φαίνεται σαν αδερφή ψυχή ή να δείτε έναν νέο σύντροφο με τον οποίο δημιουργείτε αμέσως μια βαθιά σχέση. Είστε επίσης σε θέση να απαλλαγείτε από την κακή ενέργεια που προέρχεται από κάποιον, οπότε αν κάποιος σας ενδιαφέρει, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε αν είναι παίκτης ή χειριστής.

Οι συγκυβερνήτες του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, και ο Άρης, ο πολεμιστής. Εάν υπάρχει μια αλλαγή που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να εργάζεστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Αυτή η εποχή του χρόνου έχει τεράστιες δυνατότητες μεταμόρφωσης. Είστε σε συγχρονισμό με τις βαθύτερες επιθυμίες και ελπίδες σας, καθώς και με τον φόβο και την πληγή σας. Σας παρακινεί να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε και να εξαλείψετε οτιδήποτε, ή οποιονδήποτε, που σας προκαλεί βλάβη — είτε είναι σωματικό, οικονομικό ή συναισθηματικό. Οι βαθύτερες σχέσεις σας διασφαλίζονται περαιτέρω τώρα και οι νέες που δημιουργείτε αρχίζουν δυνατά. Μετατρέπετε τα ενδιαφέροντά σας σε πάθη σας και αποκόπτετε χυδαία πράγματα (ή ανθρώπους) που δεν αξίζουν μια θέση στη ζωή σας.

Χρησιμοποιήστε αυτή την εποχή του χρόνου για να έρθετε σε επαφή με την καρδιά σας. Βρείτε ποιος ή τι σας κάνει να επιθυμείτε να πετύχετε. Αναλύστε το παρελθόν σας, αντλήστε θετικά μαθήματα από αρνητικές εμπειρίες και αφήστε τις θετικές εμπειρίες να σας παρακινήσουν περαιτέρω. Προσέξτε τις παγίδες της εποχής του Σκορπιού – άγχος που μετατρέπεται σε παράνοια, υιοθετώντας μια δυσπιστία ή διατηρώντας βαθιά συναισθήματα οργής ή αγανάκτησης. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μάθετε τη διαφορά μεταξύ διαίσθησης και άγχους. Αυτή είναι μια περίοδος έντονης συναισθηματικής εργασίας, αλλά μόλις βγείτε από την άλλη πλευρά της εποχής του Σκορπιού, εσείς και η ζωή σας θα μπορούσατε να μεταμορφωθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε το ωροσκόπιο σας για την εποχή του Σκορπιού 2024:

Κριός

Ο επόμενος μήνας θα σας βρει να ξεθάβετε μερικά από τα βαθύτερα συναισθήματά σας Κριοί. Αυτό περιλαμβάνει θετικά συναισθήματα όπως το πάθος, τη δημιουργικότητα και την αγάπη, αλλά θα διευκολύνει επίσης την υπερ-προσαρμογή στα πιο αρνητικά συναισθήματά σας όπως η ζήλια, η οργή ή η αγανάκτηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις σχέσεις σας.

Εάν τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας είναι σε καλό σημείο, η ενισχυμένη αγάπη και στοργή μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σας κατά έναν τόνο. Αλλά αν βρίσκεστε σε μια μη ισορροπημένη, ανθυγιεινή ή τοξική σχέση, όλος ο πόνος και ο θυμός σας βγαίνουν τώρα. Υπάρχει ένα παλιό κινέζικο ιδίωμα που μεταφράζεται σε «Η φωτιά δεν μπορεί να τυλιχτεί σε χαρτί». Να το θυμάσαι. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε, πρέπει να το αφήσετε έξω.

Ταύρος

Εποχή Σκορπιού = εποχή χειροπέδων για το ζώδιό σας, και όλη σας η εστίαση είναι στις σχέσεις σας «Β» αυτή τη στιγμή – τον κολλητό σας, τον αποδοκιμαστή σας, τους επιχειρηματικούς σας εταίρους και επίσης τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε κόντρα. Οι νέες συνδέσεις που δημιουργείτε τώρα είναι σίγουρο ότι θα είναι ισχυρές, με μακροζωία. Και οι υπάρχουσες σχέσεις στις οποίες εστιάζετε τώρα θα γίνουν βαθύτερες και πιο ασφαλείς. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να συναναστραφείτε με έναν εχθρό σας — δεν χρειάζεται να είστε φίλοι μαζί του, αλλά ο συμβιβασμός είναι πολύ πιο εύκολος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ώστε να χωρίσετε τους δρόμους σας φιλικά.

Δίδυμοι

Υπάρχει πολύ λίγος χρόνος για διασκέδαση και παιχνίδια αυτή τη σεζόν του Σκορπιού, Δίδυμοι. Αυτήν τη στιγμή, πρέπει να είστε σοβαροί, παραγωγικοί και πρακτικοί. Υπάρχουν μερικά ακατάστατα μέρη στη ζωή σας που πρέπει πραγματικά να διορθώσετε, είτε είναι στην κοινωνική σας ζωή, είτε στην επαγγελματική σας ζωή είτε στην υγεία σας. Τώρα είναι μια εκπληκτική στιγμή για να καθαρίσετε την πράξη σας. Αυτή είναι επίσης μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για να σταματήσετε το κάπνισμα, το ποτό ή οποιαδήποτε άλλη κακή συνήθεια. Όλες οι υγιεινές συνήθειες που ορίζετε αυτή τη στιγμή, όπως η άσκηση ή η υγιεινή διατροφή, θα παραμείνουν για πολύ καιρό επίσης.

Καρκίνος

Η εποχή του Σκορπιού ενεργοποιεί τη ζώνη του ρομαντισμού, του σεξ και της διασκέδασης του χάρτη σας, ώστε να περνάτε υπέροχα! Το σεξ είναι πολύ πιο καυτό αυτή τη στιγμή και αποδίδετε πολύ καλύτερα. Ο ρομαντισμός είναι επίσης πιο ουσιαστικός και όμορφος. Οι πτώσεις και οι συνδέσεις δεν είναι συνήθως πολύ «εποχής Σκορπιού», αλλά περνάτε υπέροχα και με τα δύο — η μόνη προειδοποίηση είναι ότι είναι πολύ πιο πιθανό να πιάσετε συναισθήματα για κάποιον με τον οποίο απλώς θέλατε να κάνετε μια γρήγορη συντροφιά. Όσο περισσότερη αγάπη σκορπίσετε αυτή την εποχή του Σκορπιού, τόσο περισσότερα θα λάβετε σε αντάλλαγμα.

Λέων

Αισθάνεστε πολύ πιο εσωστρεφείς και η ζωή έξω από το σπίτι μπορεί να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή. Περιμένετε να κάνετε πολλά ταξίδια στη λωρίδα μνήμης αυτή την εποχή του Σκορπιού. Νιώθετε νοσταλγία, περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας και πολλά θέματα ή άτομα από το παρελθόν σας είναι και πάλι σχετικά. Είναι εύκολο να παγώσετε, να αρχίσετε να βουρκώνετε και να καταναλώνεστε από αρνητικά συναισθήματα και αναμνήσεις, αλλά δείτε το με αυτόν τον τρόπο: απλώς σας υπενθυμίζουν πόσο μακριά έχετε φτάσει. Σκεφτείτε τις τοξικές σχέσεις που ζήσατε και τις απαίσιες εμπειρίες που επιζήσατε. Θέλω να συνειδητοποιήσετε ότι είστε πολύ δυνατοί που τα καταφέρνετε όλα αυτά! Μόλις συμβιβαστείτε με το παρελθόν σας, θα είστε σε θέση να αγκαλιάσετε πλήρως το παρόν και να εστιάσετε πολύ περισσότερο στο μέλλον σας.

Παρθένος

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο γύρω σας. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του επόμενου μήνα, θα κάνετε πολλές περιπέτειες, θα λάβετε νέα άτομα, μέρη και πράγματα και θα δημιουργήσετε πολλές νέες συνδέσεις. Η εποχή του Σκορπιού σας βοηθά επίσης να ενισχύσετε και να εξασφαλίσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας. Σας ενθαρρύνει να αξιοποιήσετε τη συναισθηματική σας πλευρά και είστε πιο ανοιχτοί στο να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και να αγκαλιάσετε τα συναισθήματα των άλλων. Η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατή αυτή τη στιγμή, δίνοντάς σας μεγάλη ικανότητα να διαβάζετε άλλους ανθρώπους, αλλά η τάση σας να ανησυχείτε προκαλεί λίγο πρόβλημα. Μπορεί να αισθάνεστε παρανοϊκοί και να φοβάστε να ανοιχτείτε σε οποιονδήποτε. Παραμείνετε ενήμεροι για τη διαφορά μεταξύ άγχους και διαίσθησης και θα είστε καλά.

Ζυγός

Εντάξει Ζυγοί, ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε. Τώρα που η περίοδος των γενεθλίων σας έχει τελειώσει, δεν υπάρχει μεγάλη καινοτομία στον δρόμο σας – η ζωή επιστρέφει στο κανονικό. Αυτή είναι μια στιγμή που θα εργάζεστε περισσότερο, αλλά εκτός από αυτό, υπάρχει πολύ λίγη δράση. Αντίθετα, σκέφτεστε και στοχάζεστε πολύ. Συνειδητοποιείτε ότι έχετε κάνει κάποιες επενδύσεις που δεν αποδίδουν πραγματικά. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια οικονομική επένδυση, φυσικά, αλλά θα μπορούσε να είναι και συναισθηματικό. Εάν ρίχνετε τον εαυτό σας σε κάτι ή σε κάποιον που δεν σας δίνει τίποτα πίσω, αυτό είναι το σημάδι σας ότι ήρθε η ώρα να απομακρυνθείτε από αυτό. Αντίθετα, στηρίξτε τις επενδύσεις που αποδίδουν και θα είστε πολύ πιο επιτυχημένοι.

Σκορπιός

Χρόνια πολλά! Τα αστέρια δονούνται υπέροχα μαζί σας αυτή τη στιγμή και θα σας ωθήσουν στον επόμενο χρόνο της ζωής σας με το καλύτερο πόδι σας μπροστά. Ποιος θέλετε να είστε; Τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας; Τι είδους σχέσεις θέλετε να έχετε; Στην κορυφή της σεζόν του Σκορπιού, θέλω να σκεφτείτε αυτές τις ερωτήσεις και στη συνέχεια να θέσετε κάποιους στόχους. Τότε θέλω να πάρετε κάποια πρωτοβουλία και να αρχίσετε να εργάζεστε προς αυτούς τους στόχους. Οι δουλειές, τα έργα και οι σχέσεις που ξεκινάτε τώρα υπόσχονται μακροζωία και μεγάλη σημασία!

Τοξότης

Αυτή είναι μια από τις πιο μοναχικές περιόδους του χρόνου για εσάς, Τοξότες. Τα αστέρια θέλουν να σταματήσετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε το παρελθόν σας. Προχωράτε στη ζωή με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, σε συνεχή κίνηση, δουλεύοντας για να πετύχετε στόχους και να κερδίσετε τόνους επιτυχίας — αλλά σας αρέσει επίσης να ξεφεύγετε από τα προβλήματά σας. Οι τοξικές σχέσεις, οι απαίσιες εμπειρίες και η κακή συμπεριφορά του παρελθόντος είναι όλα πράγματα που δεν θέλετε να αναγνωρίσετε, αλλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να το αναγνωρίσετε. Αν δεν το κάνετε, θα συνεχίσει να σας κρατά πίσω και να σας βαραίνει, είτε το θέλετε είτε όχι. Οι πρώην επιστρέφουν και οι παλιές δουλειές και τα αδιέξοδα έργα γίνονται ξανά επίκαιρα. Μη συνεχίσετε να τρέχετε από αυτούς! Αντιμετωπίστε το και θα μπορέσετε πραγματικά να προχωρήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ξεκινήσετε τη σεζόν του Τοξότη εντελώς χωρίς αποσκευές.

Αιγόκερως

Η εποχή του Σκορπιού είναι μια από τις πιο κοινωνικές εποχές του χρόνου για εσάς, αλλά, όπως ένας Σκορπιός, είστε πολύ ιδιαιτέρως ιδιαίτερα για το ποιον αφήνετε να μπει στον κύκλο σας. Αυτή είναι μια φανταστική περίοδος για δικτύωση και γνωριμίες, αλλά, όπως και ο Σκορπιός, δεν ενδιαφέρεστε πολύ για επιφανειακές, περιστασιακές σχέσεις. Αντί να περάσετε όλο τον μήνα ως μισάνθρωπος, καταλάβετε ότι μια πραγματική φιλία πρέπει να ξεκινά με μια περιστασιακή σχέση. Αγκαλιάστε αυτές τις νέες γνωριμίες. Ή, αν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, τουλάχιστον να είστε ευγενικοί με όλους αυτούς. Ποτέ δεν ξέρετε, μπορεί να συναντήσετε την επόμενη δια βίου κολλητή σας. Απλώς πρέπει να δώσετε σε αυτούς τους ανθρώπους μια ευκαιρία, γιατί οι φιλίες που δημιουργείτε υπόσχονται τώρα να έχουν μεγάλη σημασία στη ζωή σας.

Υδροχόος

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας αυτή την εποχή του Σκορπιού, ειδικά στη δουλειά! Για να το θέσω απλά, θα πρέπει πραγματικά να κουραστείτε αυτόν τον μήνα. Το αφεντικό σας, και το αφεντικό του αφεντικού σας, σας παρακολουθούν στενά και αν σας δουν να κάνετε το καλύτερο δυνατό, θα το σημειώσουν. Αλλά σίγουρα θα προσέξουν επίσης πότε χαζεύετε ή περνάτε λάθος κάτι και δεν θα είναι πολύ ευγενικοί αν χρειαστεί να σας επιπλήξουν. Μεγάλη δουλειά τώρα = μεγαλύτερες ανταμοιβές στο μέλλον.

Ιχθύς

Αν έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα μάθημα, να δοκιμάσετε μια νέα δραστηριότητα ή να κάνετε ένα ταξίδι —ακόμα και αν είναι για δουλειά— σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το κάνετε. Για το ζώδιό σας, η εποχή του Σκορπιού θέλει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να ανοίξετε το μυαλό σας. Αυτή η εποχή σας προτρέπει να συνδεθείτε με κάθε είδους ανθρώπους, ακόμα και αυτούς που δεν είναι του τύπου σας, γιατί μπορείτε να μάθετε πολλά για τον κόσμο γύρω σας μαζί τους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μελετήσετε κάτι για το οποίο είστε παθιασμένοι επίσης, επειδή οι έντονες δονήσεις της σεζόν του Σκορπιού θα σας επιτρέψουν να αφοσιωθείτε πλήρως στο υλικό και να γίνετε πραγματικός κύριος της τέχνης σας. Κάθε μέρα μαθαίνετε κάτι καινούργιο και μέχρι το τέλος του μήνα θα διαπιστώσετε ότι είστε ένα πολύ πιο σοφό, καλά στρογγυλεμένο άτομο από πριν.

 

Πηγή: allyou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ