Η αποκάλυψη του Μπέβερλι: «Με προσέγγισαν δύο ομάδες της Euroleague, είμαι καλά στη Χάποελ»

Η αποκάλυψη του Μπέβερλι: «Με προσέγγισαν δύο ομάδες της Euroleague, είμαι καλά στη Χάποελ»

Στο podcast του ο Πάτρικ Μπέβερλι δεν έχει πρόβλημα να αποκαλύπτει διάφορα από τον χώρο του μπάσκετ, όπως κινήσεις ομάδων, αλλά και επαφές που είχε με ομάδες της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως δύο σύλλογοι της Euroleague τον έχουν πλησιάσει, όμως εκείνος ξεκαθάρισε ότι είναι καλά στη Χάποελ Τελ Αβίβ και δεν σκοπεύει να πάει πουθενά, τουλάχιστον προς το παρόν και για το ξεκίνημα της χρονιάς.

Ακόμη ο Μπέβερλι μίλησε και για το πως νιώθει από άποψης φυσικής κατάστασης με τη Χάποελ, αλλά και με το γεγονός ότι θα έχει την μπάλα.

Οι δηλώσεις του Πάτρικ Μπέβερλι:

«Υπήρξαν δύο ομάδες της Euroleague οι οποίες με προσέγγισαν, προφανώς εξαιτίας όσων συμβαίνουν με τον πόλεμο. Θέλουν να ξέρουν αν θα κάτσω εδώ, που θα πάω, αλλά μου αρέσει εδώ.

Νιώθω καλά. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου. Αγαπώ τον προπονητή μου. Αγαπώ τον ιδιοκτήτη. Αγαπώ την ισραηλινή κουλτούρα. Μετανιώνω για την απόφασή μου; Καθόλου. Νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω κάνει.

Νιώθω καλά τα πόδια μου τώρα στην αρχή. Έχω έναν προπονητή και συμπαίκτες που με εμπιστεύονται. Ξέρω ότι θα έχω τη μπάλα. Είναι διαφορετικό όταν ξέρεις ότι θα έχεις για πολύ τη μπάλα. Ξέρω ότι θα έχω τη μπάλα, ξέρω ότι θα παίξω συγκεκριμένα λεπτά, ξέρω ότι θα πάω στη γραμμή των βολών 4 με 5 φορές σε ένα ματς. Απλά διασκεδάζω, δεν θα πω ψέματα».

Τι είχε δηλώσει ο Δέδας για τον Μπέβερλι

«Δεν είναι όλοι οι παίκτες μου εύκολο να προπονηθούν. Ο Πάτρικ Μπέβερλι δεν είναι εύκολος γιατί φέρνει συνήθειες από το ΝΒΑ, αλλά του μιλάω κάθε μέρα και μου λέει ‘κοούτσαρέ με’. Κανείς δεν λέει ότι είναι παίκτης τύπου one-man show, γιατί ποτέ δεν ήταν έτσι.

Έχει τη νοοτροπία ενός παίκτη υψηλού επιπέδου, που μαρκάρει τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου και πασάρει στον σουτέρ. Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ