Καμένα Βούρλα: Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 84χρονης – Αρνείται τις κατηγορίες η 50χρονη οικιακή βοηθός

Καμένα Βούρλα: Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 84χρονης - Αρνείται τις κατηγορίες η 50χρονη οικιακή βοηθός

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τη γυναίκα που προσήχθη το πρωί της Τρίτης για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Πρόκειται για γυναίκα που είναι υπήκοος Αλβανίας η οποία ήταν η βασική ύποπτη για το θάνατο της ηλικιωμένης.

Τραύμα στην πλάτη

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη είχε βρεθεί πεσμένη κοντά στην πόρτα στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα. Την αστυνομία ειδοποίησε συγγενικό της πρόσωπο.

Η γυναίκα έφερε τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης ενώ ο θάνατος της προσδιορίζεται μία μέρα πριν βρεθεί νεκρή. Η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί ενώ και οι χώροι του σπιτιού δεν ήταν αναστατωμένοι.

Η γυναίκα που συνελήφθη φρόντιζε την ηλικιωμένη και φαίνεται πως ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει. Στην διάθεση των αρχών βρίσκεται οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας όπου έχει καταγραφεί η ώρα που είχε φύγει από το σπίτι της ηλικιωμένης.

Η εξιχνίαση

Όπως αποκάλυψε στο Live News o Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», η πατημασιά από το παπούτσι της 50χρονης ήταν το καταλυτικό στοιχείο στην υπόθεση που οδήγησε στην εμπλοκή της, το οποίο και προέκυψε από τη Διεύθυνση Χημικών Εξετάσεων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές εντόπισαν στο σημείο της δολοφονίας αποτύπωμα παπουτσιού με αίμα. Βάσει αυτού κατόρθωσαν να εντοπίσουν από το περίγραμμα το παπουτσιού το μέγεθος, αλλά και τον τύπο του υποδήματος.

Η φωτογραφία στο facebook

Αρχικά, είδαν από την κάμερα την 50χρονη τύπο παπουτσιού που ταυτιζόταν με το εύρημα. Στη συνέχεια εντόπισαν φωτογραφία στο Facebook που είχε αναρτήσει η 50χρονη, στην οποία φαινόταν το συγκεκριμένο παπούτσι.

Ωστόσο, η 50χρονη είχε φροντίσει να εξαφανίσει τα παπούτσια αυτά όταν ερωτήθηκε από τις Αρχές.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι η 50χρονη πιθανότατα επιχείρησε να κλέψει τα χρήματα που είχε η 84χρονη. Ένα άλλο σενάριο αναφέρει πως η 84χρονη αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής από την δράστιδα και την κάλεσε να μιλήσουν, η απειλή όμως πως θα μιλήσει στην αστυνομία ίσως να πυροδότησε τη δολοφονία της.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ