Logitech: Αυξάνει τo outlook καθώς οι προσδοκίες πωλήσεων και κερδών εκτινάσσονται –

Inside Stories

Η Logitech International αύξησε το outlook για το τρέχον έτος μετά από ισχυρές επιδόσεις και την αύξηση της ζήτησης το δεύτερο τρίμηνο, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η εταιρεία κατασκευής πληκτρολογίων και ποντικιών υπολογιστών.

Καινοτομία: Ευρωπαϊκά κεφάλαια 90 δισ. για επενδύσεις στην τεχνολογία

Η ελβετοαμερικανική εταιρεία τεχνολογίας αναμένει τώρα τις πωλήσεις της για ολόκληρο το έτος να κινηθούν σε ένα εύρος από 4,39 δισεκατομμύρια έως 4,47 δισεκατομμύρια δολάρια, όταν το προηγούμενο guidance προέβλεπε από 4,34 έως 4,43 δισεκατομμύρια δολάρια.

«Τα ισχυρά μας αποτελέσματα και η συνολική επιχειρηματική δυναμική μάς δίνουν την αυτοπεποίθηση να αυξήσουμε τις ετήσιες προοπτικές μας», δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της Logitech, Matteo Anversa

Τα λειτουργικά έσοδα της εταιρείας εκτός GAAP (λογιστικό πρότυπο που υιοθετήθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ) αυξήθηκαν 5% στα 193 εκατομμύρια δολάρια το τρίτο, ξεπερνώντας την πρόβλεψη των αναλυτών για 176 εκατομμύρια δολάρια σε δημοσκόπηση της Visible Alpha.

Αύξηση εσόδων για τη Logitech

Η εταιρεία, της οποίας τα άλλα προϊόντα περιλαμβάνουν επίσης ηχεία για κινητά και κάμερες web, ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της  αυξήθηκαν κατά 6% στα 1,12 δισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας την πρόβλεψη για 1,10 δισεκατομμύρια δολάρια.

«Τα ισχυρά μας αποτελέσματα και η συνολική επιχειρηματική δυναμική μάς δίνουν την αυτοπεποίθηση να αυξήσουμε τις ετήσιες προοπτικές μας», δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της Logitech, Matteo Anversa.

Τα στοιχεία συνέχισαν την επιστροφή στην αύξηση των πωλήσεων στη Logitech, η οποία αντιμετώπισε τη χαμηλότερη ζήτηση μετά από μια έκρηξη λόγω πανδημίας, καθώς οι άνθρωποι προμηθεύονταν τον εξοπλισμό της για να εργαστούν από το σπίτι κατά τη διάρκεια των lockdown.

Η εταιρεία, με έδρα τη Λωζάνη της Ελβετίας και το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, δήλωσε ότι αναμένει τα λειτουργικά έσοδα εκτός GAAP να κυμαίνονται μεταξύ 720 και 750 εκατομμυρίων δολαρίων για το έτος, σε σύγκριση με την προηγούμενη πρόβλεψή της από 700 έως 730 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: ot.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ