Μυστηριώδης θάνατος: Ανήλικη έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι της – «Ένα παιχνίδι που πήγε στραβά»

Μυστηριώδης θάνατος: Ανήλικη έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι της - «Ένα παιχνίδι που πήγε στραβά»

Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο μυστηριώδης θάνατος της 12χρονης Honey French βρέθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι της στην περιοχή Milford Haven του Pembrokeshire της Ουαλίας.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, το συμβάν ήταν ένα «τραγικό ατύχημα», ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα από πού προήλθε ο θάνατος της 12χρονης

οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα τον ακριβή τρόπο με τον οποίο η μικρή Honey έχασε τη ζωή της, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έκθεση του ιατροδικαστή.

Μιλώντας για την απώλεια της κόρης της, η Jessica French δήλωσε: «ήταν ένα τραγικό ατύχημα, ένα παιχνίδι που πήγε στραβά. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Ήταν το πιο αγαπημένο κορίτσι από όλους», σύμφωνα με την Daily Mail.

Πολλά είναι τα αφιερώματα που έχουν αναρτηθεί για τη Honey, με εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα να στέλνονται στους γονείς της, αλλά και στον αδερφό της.

Συνεντριμένη η φίλη της άτυχης κοπέλας

Η Stacey-Leigh Keeble έγραψε προς τιμήν της: «Η Honey (μελισσούλα) ήταν η καλύτερη φίλη της κόρης μου, είμαστε συντετριμμένοι με την είδηση, έφυγες πολύ νωρίς».

Ανέφερε πως η κόρη της είναι «συντετριμμένη», προσθέτοντας: «ελπίζω να χορεύεις εκεί ψηλά, πανέμορφη».

Φόρος τιμής για την 12χρονη Honey

Μια ομάδα στο Facebook της κοινότητας Milford Haven επίσης απέτισε φόρο τιμής, γράφοντας: «Η πόλη μας πενθεί για μια νεαρή κοπέλα που την αγαπούσαν τόσοι πολλοί. Ανάψτε ένα κερί για την οικογένεια French και κρατήστε τους στις σκέψεις και τις προσευχές σας. Είθε το φως της Honey να συνεχίσει να λάμπει φωτεινό».

Πρόκειται να ανοίξει έρευνα από τον ιατροδικαστή του Pembrokeshire, ο οποίος θα ανακοινώσει την αιτία θανάτου.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ