Να «καθαρίσει» την πρόκριση θέλει ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ

Να «καθαρίσει» την πρόκριση θέλει ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ

Δύο σετ… μακριά από τη φάση των ομίλων του CEV Champions League, βρίσκεται ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ.

Την Τρίτη (22/10, 19:00), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν και πάλι την Κορόνα Μπράσοφ, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο την είσοδο στα «αστέρια», για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Στην πρώτη «μάχη» του τρίτου προκριματικού του CEV Champions League, ο Ολυμπιακός πέρασε με άνετο «διπλό» (0-3) από τη Ρουμανία, αφού κέρδισε την Κορόνα Μπράσοφ με 25-20, 25-19 και 25-20 σετ.

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Κορόνα Μπράσοφ

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League Ανδρών, με αντίπαλο την Κορόνα Μπράσοφ, την Τρίτη (22/10, 19:00), στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε και πραγματοποιείται:

Α) Ηλεκτρονικά, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

Β) Την Τρίτη, 10:00-17:00, από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά) και στη συνέχεια, από τις 17:30, στα εκδοτήρια του κλειστού του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€ (Θύρα 7), 10€ (Θύρα 1, 2Β, 3), 15€ (Θύρα 2Α-VIP), 20€ (Baseline), 25€ (Court Seats)

*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου με την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Πειραιωτών, αναφορικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ριμπερί, ο αξεπέραστος | in.gr

Ριμπερί, ο αξεπέραστος | in.gr

Ο Φρανκ Ριμπερί έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαετίας,…