Περιστέρι: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 18χρονος από 20 άτομα – «Ρώτησαν από πού είμαστε»

Περιστέρι: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 18χρονος από 20 άτομα - «Ρώτησαν από πού είμαστε»

Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ νέων σημειώθηκε, αυτή την φορά στο Περιστέρι, όπου ένας 18χρονος φοιτητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα 20 ατόμων.

Αρκετά τραυματισμένος κατέληξε ο 18χρονος, ιδιαίτερα στο πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος νεαρός έχει χείλη πρησμένα, ούλα ματωμένα και 2 δόντια σπασμένα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν εκείνος και οι φίλοι του.

Τι ανέφερε ο 18χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Ο ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη στην Πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι.

«Ρώτησαν από πού είμαστε και τους είπαμε από άλλη περιοχή και άρχισαν λίγο να μας κοιτάνε αλλιώς. Μετά εμείς πάμε να πάρουμε το λεωφορείο από πιο πάνω από εκεί που έγινε το σκηνικό, περνάει λίγη ώρα και έχουνε μαζευτεί 15 – 20 άτομα, στην αρχή μας λένε δώστε τα κινητά, δεν τα δίνουμε και αρχίζουν να μας βαράνε όλοι», υποστήριξε ο 18χρονος.

Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν ανελέητα τα θύματα τους με κλωτσιές και μπουνιές για να τους αρπάξουν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν μαζί τους.

Η ομάδα αφού κατάφερε να αρπάξει όσα μπόρεσε, στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Τραυματισμένος στο πρόσωπο ο φοιτητής

Όπως ανέφερε ο 18χρονος, «Στον έναν του έχουνε σπάσει δύο δόντια, του πήρανε και κινητό και τσαντάκι. Δεν μπορώ να μιλήσω καλά επειδή μου έχει πρηστεί το στόμα. Ήμουν 3-4 ώρες στο νοσοκομείο, με πήγανε στο ΚΑΤ. Μου έσπασε και το δόντι και μου σκίστηκαν και τα κάτω και τα πάνω ούλα, έκανα και στα τρία σημεία ράμματα».

Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, φίλος του 18χρονου αμέσως μετά την επίθεση πήγε σε περίπτερο της περιοχής για να ζητήσει βοήθεια, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 25χρονο να κινείται ύποπτα στην πλατεία Δημαρχείου. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν ένας από την ομάδα των δραστών και συνελήφθη.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ