Θέλουμε να κάνουμε ένα άλμα στη βιομηχανία και την…

Συνάντηση Τ. Θοδωρικάκου με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

“Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και των εισοδημάτων τους, και για να γίνει αυτό, η ανάπτυξη πρέπει να στηρίζεται σε παραγωγικές επενδύσεις και ανταγωνιστικά προϊόντα”, τόνισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

“Αυτή η κυβέρνηση έχει όραμα και σχέδιο” είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως “όσο περισσότερες εξαγωγές κάνουμε, τόσο λιγότεροι θα είναι οι φόροι και αυξημένα εισοδήματα”. “Θέλουμε να κάνουμε ένα άλμα στη βιομηχανία και την τεχνολογία” σημείωσε και υπογράμμισε πως τα επόμενα τρία χρόνια θα διατεθούν περισσότερα από 3 δισ. ευρώ για την ενίσχυση επενδύσεων με έμφαση στην μεταποίηση και τις παραμεθόριες περιοχές.

“Καλούμε την υγιή επιχειρηματικότητα να συνδράμει με επενδύσεις, ώστε να υπάρξουν περισσότερες δουλειές με καλές αμοιβές” είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και επανέλαβε τον στόχο για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ και μέσο μισθό στα 1500 ευρώ.

“Με την πίεση, με το διάλογο και τους ελέγχους, έχουμε πετύχει μειώσεις σε 600 είδη στα σούπερ μάρκετ” επισήμανε και υπενθύμισε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη έλεγχοι στις 26 μεγαλύτερες εταιρείες και σε 2500 κωδικούς προϊόντων.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ