Θύμα

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

Μιλώντας για την ωραία ατμόσφαιρα που επικρατεί στο κόμμα του, ο Σωκράτης Φάμελλος αποφάνθηκε ότι το θύμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι ο Κασσελάκης. Δεν θέλω να μπω στα προσωπικά τους – γιατί τα εσωκομματικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης μόνο πολιτικοί καβγάδες δεν είναι πια. Ωστόσο, δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι πέρυσι οι σύντροφοι υποδέχτηκαν τον Κασσελάκη φωνάζοντάς του ρυθμικά εκείνο το τσιτάτο του Μαρκησίου ντε Σαντ που λέει «θέλω να είμαι το θύμα των λαθών σου».

Αυτοαναίρεση

Πρώτα, πληροφόρησε τους τηλεθεατές ότι δεν κάνουν αντάρτικο, διαπιστώνουν αδυναμίες και βοηθούν την κυβέρνηση να βελτιωθεί, μεταφέροντας «τα μηνύματα του κόσμου». Επειτα αναρωτήθηκε πόσο δυνατά πρέπει να πουν πως είναι βουλευτές της ΝΔ. Και, τέλος, παραδέχτηκε ον κάμερα ότι η ψήφος του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν είναι δεδομένη. Ο Γιώργος Βλάχος κατάφερε να αυτοαναιρεθεί μέσα σε μία μόνο τηλεοπτική συνέντευξη. Αν τον θυμηθούν κι άλλα κανάλια, ίσως αρχίσουν πολλοί να αναρωτιούνται πώς εκλέγεται από το 2000 μέχρι σήμερα.

Γραφείο

Σύμφωνα με έγγραφο που ανέβηκε στη Διαύγεια, αναζητείται νέο γραφείο για τον Ιάσονα Φωτήλα εκτός του κτιρίου στην Μπουμπουλίνας. Αυτό, λοιπόν, πρέπει να έχει ενοίκιο μέχρι 3.360 ευρώ τον μήνα, να είναι 280 τ.μ. (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινόχρηστων διαδρόμων), να βρίσκεται εντός ακτίνας 500 μέτρων από το υπουργείο και το μίσθωμα να μείνει σταθερό για μία τριετία. Μάλιστα, γιατί να μην πετάξει 483.840 ευρώ μίνιμουμ το Δημόσιο μέσα στα επόμενα δώδεκα χρόνια; Ανάπτυξη έχουμε.

Αγωγή

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατέθεσε αγωγή εις βάρος του Βελόπουλου για ακραία προσβολή της προσωπικότητάς της – του ζητάει μάλιστα αποζημίωση 300.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Αφορμή ήταν κάποια απ’ όσα εκείνος είπε προεκλογικά γι’ αυτήν. Η είδηση έχει αξία όχι γιατί η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ τους είναι σοβαρή αλλά επειδή αποδεικνύει πως όποιοι φοβούνται μήπως ανέβει επικίνδυνα η Δεξιά της Δεξιάς στην Ελλάδα ανησυχούν άδικα. Συνυπάρχουν τόσο πολλοί ναρκισσισμούληδες στον χώρο που δεν υπάρχει πιθανότητα αυτός να ενωθεί.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

ΦΥΤΩΡΙΟ

Αν δει κανείς τις αλλαγές στο οργανόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, θα αντιληφθεί ότι «φυτώριο» των νέων προσώπων…