Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 70χρονη στα Πλατανούλια Λάρισας – Ζούσαν στο σπίτι της γυναίκας

adespota_zoa

Στην προσαγωγή, τουλάχιστον ενός ατόμου έχει προχωρήσει το Α.Τ. Τυρνάβου μετά το τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε το απόγευμα στα Πλατανούλια Τυρνάβου, όταν γυναίκα ηλικίας 70 ετών περίπου, βρήκε φρικτό θάνατο από αγέλη σκύλων που φρόντιζε η οικογένειά της, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους.

Άγνωστο πως, περισσότεροι από 11 σκύλοι επιτέθηκαν στη γυναίκα προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Τις κραυγές της άκουσαν γείτονές της που έσπευσαν σε βοήθεια. Δεν κατάφεραν ωστόσο να σταματήσουν τα αγριεμένα σκυλιά, με την άτυχη γυναίκα να καταλήγει στα τραύματά της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Α.Τ Τυρνάβου, πλήρωμα του οποίου έφτασε στο σημείο και αντίκρυσε την άτυχη 70χρονη νεκρή στην αυλή του σπιτιού της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διενεργείται διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε και η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή, συνεργείο του Δήμου θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των ζώων από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία καθώς το περιστατικό πέρα από τη θλίψη που σκόρπισε στην περιοχή, προκάλεσε και φόβο στους κατοίκους για τη συμπεριφορά των ζώων στο εξής.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ