Face of Athens: Η κλινική που απογειώνει την ομορφιά στην καρδιά της Αθήνας

Face of Athens: Η κλινική που απογειώνει την ομορφιά στην καρδιά της Αθήνας

Η ομορφιά και η λάμψη κυριάρχησαν στα εγκαίνια της Face of Athens, της ολοκαίνουριας υπερσύγχρονης, εξειδικευμένης Κλινικής Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Προσώπου, Τραχήλου και Στόματος

YGEIAMOU.GR TEAM

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν οι ιδρυτές της κλινικής, ο κ. Χρήστος Κρασαδάκης, MD, DDS, Msc, FAACS, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός και ο κ. Διαμαντής Μπουρνάκης, MD, MSc, Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός.

Η Face of Athens βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο 5ου & 6ου ορόφου, στον οποίο φινέτσα με θαλπωρή και κλασικό με σύγχρονο συνδυάζονται μοναδικά και γίνονται «αυτό το μέρος που αρέσει σε όλους να βρίσκονται». Καθόλου τυχαίο αφού την ανακαίνιση υπογράφει ο βραβευμένος αρχιτέκτονας Γιώργος Τσολάκης.

Τη βραδιά των εγκαινίων της Face of Athens, ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και μεγάλος αριθμός φίλων και συναδέλφων των ιατρών της κλινικής.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους της Face of Athens: στο πλήρως εξοπλισμένο σύγχρονο χειρουργείο και την επίσης εντυπωσιακή γναθοχειρουργική έδρα, στις αίθουσες των αισθητικών επεμβάσεων και λέιζερ αποτρίχωσης με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Η Face of Athens βρίσκεται στην οδό Διον. Αιγινήτου 4, στην Αθήνα, απέναντι από τον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Πηγή: ygeiamou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ