Γλυφάδα: Επίθεση από ομάδα 10 ατόμων σε 21χρονο – Τον τραυμάτισαν με κατσαβίδι

Γλυφάδα: Επίθεση από ομάδα 10 ατόμων σε 21χρονο - Τον τραυμάτισαν με κατσαβίδι

Σκηνικό τρόμου εκτυλίχθηκε για νεαρό στη Γλυφάδα, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από 10 άτομα.

Συγκεκριμένα, ομάδα 10 ατόμων που επέβαιναν σε τρία οχήματα, προσέγγισαν χθες το βράδυ έναν 21χρονο στην Γλυφάδα, τον οποίο χτύπησαν και τραυμάτισαν με κατσαβίδι στην πλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα περίπου 10 ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητα σταμάτησαν μπροστά του και τους επιτέθηκαν, τραυματίζοντάς τον στην πλάτη ελαφρά με κατσαβίδι.

Γλυφάδα: Τι βρήκε η αστυνομία

Το θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο κατσαβίδια. Την ίδια στιγμή διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών αλλά καθώς και για την διακρίβωση των αιτιών της επίθεσης.

Περιστέρι: Ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε σε τέσσερις νεαρούς

Πριν λιγες μερες, ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, σε κεντρικό δρόμο της περιοχής ομάδα περίπου 20 ατόμων προσέγγισε τέσσερις νεαρούς ηλικίας 21 ετών, 18 ετών, 17 ετών και 15 ετών.

Με τη χρήση σωματικής βίας τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από τον 21χρονο, ένα τσαντάκι που περιείχε κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν στην πλατεία Δημαρχείου και πέρασαν χειροπέδες σε έναν 25χρονο που κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία.

Μετά την επίθεση, το ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τέσσερις νεαρούς, ενώ ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ Νίκαιας χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ