Η… περίεργη πρόταση από μοντέλο του OnlyFans στον Βασιλιά Κάρολο

Η… περίεργη πρόταση από μοντέλο του OnlyFans στον Βασιλιά Κάρολο

Ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε μετά από 60 χρόνια να επισκεφθεί την Αυστραλία – και φυσικά πρώτη φορά με τον νέο του τίτλο. Ωστόσο, αυτή η περιοδεία του στην χώρα των καγκουρό είναι γεμάτη από απρόοπτα.

Αρχικά, κατά την ομιλία του στο Κοινοβούλιο, δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση από την ανεξάρτητη γερουσιαστή Λίντια Θορπ, η οποία τον κατηγόρησε για γενοκτονία (εννοώντας τη βρετανική αυτοκρατορία), του ζήτησε να δώσει πίσω όσα έκλεψαν, ενώ στο τέλος δεν είχε κανένα πρόβλημα να φωνάξει «να γαμ**** η αποικία».

Βέβαια, ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχασε την ψυχραιμία του – άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος τα βάζει με τα λάθη της βρετανικής αυτοκρατορίας από τις προηγούμενες δεκαετίες.

googletag.cmd.push(function() );

Ωστόσο, ούτε χθες τα πράγματα πήγαν όπως θα ήθελε. Κατά την επίσκεψή του στο Σίδνεϊ, οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με μια νεαρή κοπέλα στο πλήθος και λιγότερο με τον Κάρολο. Ο λόγος; Ένα χαρτόνι που κρατούσε, με ένα προκλητικό μήνυμα – που άφηνε και ξεκάθαρα υπονοούμενα για το άτακτο παρελθόν του βασιλιά.

«Κάρολε, μπορούν να υπάρξουν ξανά τρία άτομα στον γάμο σου» έγραψε στο μήνυμά της η 22χρονη και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral.

Το μοντέλο του OnlyFans αυτοπροτάθηκε στον βασιλιά Κάρολο να γίνει η νέα του ερωμένη, όπως κάποτε ήταν η Καμίλα όταν εκείνος ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και μάλλον η νυν βασίλισσα δεν πρέπει να χάρηκε πολύ με αυτό.

Ωστόσο η 22χρονη Τζίτζι πέτυχε τον σκοπό της: κέρδισε μια θέση σε όλα τα site και σίγουρα θα είδε και τους ακόλουθούς της να αυξάνονται. Αυτό δεν είναι άλλωστε ο στόχος των μοντέλων του OnlyFans;

View this post on Instagram

A post shared by GiGi (@gigiiannee)



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ