Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Νέα βραδινή έξοδος σε γνωστό εστιατόριο στην Κηφισιά

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Νέα βραδινή έξοδος σε γνωστό εστιατόριο στην Κηφισιά

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη σε μια βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι βρέθηκε σε κάλεσμα σε γνωστό εστιατόριο με ασιατική κουζίνα στην Κηφισιά.

Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε για την εμφάνισή της ένα masculine look με κοστούμι σε γκρι τόνους σε loose γραμμή και με λεπτές ρίγες.

Η γνωστή influencer το φόρεσε με τον πιο σέξι τρόπο, χωρίς τοπ από μέσα. Πρόσθεσε μια λευκή τσάντα με εντυπωσιακή αλυσίδα και ροκ μαύρες slingback γόβες.

Η Ιωάννα Τούνη άφησε τα μαλλιά της κάτω ελεύθερα για 100% αντίθεση με το ανδρόγυνο στυλ της.

Η influencer και επιχειρηματίας, στην έξοδό της, αναφέρθηκε στην κίτρινη δημοσιογραφία, αλλά και για την περίοδο που ο σύντροφός της δούλευε στην τηλεόραση: «Δημοσιογραφία σημαίνει να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, ότι αυτό που λες συνέβη όντως. Εμένα δεν με παίρνει κανένας τηλέφωνο να μάθει την αλήθεια. Πρώτα λένε ό,τι τους κατέβει κι εμένα θα με πάρουν για να σχολιάσω τι σχολίασε η τάδε παρουσιάστρια για μένα. Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε στο εάν του λείπει η τηλεόραση: «Είμαι μια χαρά, ήρεμα χωρίς τηλεόραση. Δεν παρακολουθώ, οπότε καλύτερα. Έτσι όπως είναι, δεν μου λείπει η τηλεόραση. Δόξα τω Θεώ είχα και προτάσεις, μπορούσα να συνεχίσω. Προτίμησα το καλύτερο πράγμα για μένα, που είναι η ψυχική μου ηρεμία».

Η Ιωάννα Τούνη πρόσθεσε: «Το προηγούμενο διάστημα που ο Δημήτρης ήταν στην τηλεόραση γύριζε σπίτι και είχε μία ένταση. Τώρα μπαίνει στο σπίτι σφυρίζοντας».

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ