Μαγνησία: Συνεργασία για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας

18 10 2024

Με το Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Ν. Μαγνησίας Δρ Σωκράτη Σαβελίδη, συναντήθηκαν η Πρόεδρος Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνέχιση της συνεργασίας των δύο μερών και ο προγραμματισμός δράσεων για το σχολικό έτος 2024-2025, όπως: η εκστρατεία ενημέρωσης των σχολείων του Νομού για τη Θαλασσαιμία αλλά και την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, ο προγραμματισμός εθελοντικών αιμοδοσιών με τα σχολεία ευθύνης της Δ.Δ.Ε., η κυκλοφορία του Πολύγλωσσου Λογοτεχνικού Περιοδικού Μαθητών της Μαγνησίας «logoπλάστης» με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία, η διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θαλασσαιμίας στις 8 Μαΐου 2025 και άλλες δράσεις που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Όπως επισήμανε η κ. Λουκάκη, “όλα τα παραπάνω αποτελούν την επισφράγιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου Θαλασσαιμίας και των σχολείων της Δ.Δ.Ε., πάντα με την στήριξη του Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Ν. Μαγνησίας Δρ Σωκράτη Σαβελίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη”.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ