Με σπασμένα φρένα… «3Χ3» για την ασταμάτητη Αστον Βίλα

Με σπασμένα φρένα... «3Χ3» για την ασταμάτητη Αστον Βίλα

Η Άστον Βίλα συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Απέδειξε ότι η νίκη της απέναντι στη Μπάγερν μόνο τυχαία δεν ήταν. Οι Άγγλοι δεν δέχθηκαν γκολ για ακόμα ένα παιχνίδι. Έβαλαν δυο και έκαναν το 3Χ3.

Ο πρωταθλητής κόσμου με την Αργεντινή, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ έδειξε με το καλημέρα στους συμπαίκτες του ότι μπορούν να στηριχτούν επάνω του όταν χρειαστεί. Ο «Ντίμπου» κράτησε το μηδέν στο 7ο λεπτό όταν η εστία του απειλήθηκε από τον Νταλίνγκα. Η Βίλα απαλλαγμένη από το άγχος στα μετόπισθεν, επέβαλε το ρυθμό της. Της έλειψε όμως η σωστή τελική επιλογή. Η κεφαλιά του Ντουράν στο 21΄ σταμάτησε στον Σκορούπσκι. Ο Πολωνός γκολκίπερ έδιωξε το σουτ του ΜακΓκίν στο 23΄, ενώ είδε τον Ρότζερς στις καθυστερήσεις να απειλεί σε δυο περιπτώσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Της έλειψε η αποτελεσματικότητα στο πρώτο μέρος, όχι όμως και στο δεύτερο. Ξεκλείδωσε την άμυνα της Μπολόνια με το γρήγορο γκολ του ΜακΓκιν. Η εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της Άστον Βίλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα στο 55ο λεπτό.

Λίγο πριν γίνει αλλαγή, ο Ντουράν με προβολή μετά από ασίστ του Ρότζερς πρόλαβε τον Λουκούμι και έγραψε το 2-0. Δεύτερο γκολ στη διοργάνωση για τον Κολομβιανό που είχε σκοράρει και το «χρυσό» γκολ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.
Η Μπολόνια είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 86΄ όμως η κεφαλιά του Μπεούκεμα βρήκε στο δοκάρι. Γκολ στο φινάλε είχε την ευκαιρία να πετύχει και η Βίλα, ωστόσο ο Ράμσεϊ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σκορμπούσκι. Θετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Ο Έλληνας μπακ χαφ ήταν κυρίαρχος στην αριστερή πτέρυγα, κερδίζοντας σε πολλές μονομαχίες τον Μπέιλι.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Η εκτέλεση φάουλ του ΜακΓκιν που ουσιαστικά ξεκλείδωσε την άμυνα της Μπολόνια. Ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και «χτύπημα» στην ψυχολογία της Μπολόνια. Οι Ιταλοί στηρίχτηκαν στην άμυνα τους στο πρώτο ημίχρονο και είδαν μέσα σε δέκα λεπτά στο δεύτερο 45λεπτο το οικοδόμημά τους να καταρρέει.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο ΜακΓκιν ήταν ο παίκτης που με την ενέργειά του και την αύρα του οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ο αρχηγός της Βίλα -που έλειψε το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμού- με μία εκτέλεση φάουλ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Αρνητική εμφάνιση από τον Μπέιλι παρά τη νίκη της ομάδας του. Ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ είδε τον Μπάμπη Λυκογιάννη να βάζει στοπ στις περισσότερες προσπάθειές του να πλησιάσει στην περιοχή και να απειλήσει.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Καλή βραδιά για τον Ζοάο Πινέιρο. Ο Πορτογάλος διαιτητής δεν χρειάστηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Στο πρώτο γκολ της Βίλα το VAR δικαίωσε την απόφασή του να μετρήσει το τέρμα του ΜακΓκιν.

VAR-ΟΛΟΓΩΝΤΑΣ

Το γκολ του ΜακΓκιν ελέγχθηκε για πιθανό χέρι στην περιοχή, ωστόσο όπως αποδείχθηκε κανείς δεν ακούμπησε τη μπάλα. Η τεχνολογία λειτούργησε σωστά σε αυτή την περίπτωση.

ΣΚΟΡΕΡ:

55΄ ΜακΓκιν
64΄ Ντουράν

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ : (Έμερι), Μαρτίνεθ, Κόνσα, Κάρλος, Τόρες, Μάατσεν, Ονάνα (46΄Μπάρκλεϊ), Τίλεμανς, ΜακΓκίν, Ρότζερς, Μπέιλι (66΄Ράμσεϊ), Ντουράν (66΄Γουότκινς)
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: (Ιταλιάνο), Σκορούπσκι, Λυκογιάννης, Λουκουμί, Μπεούκεμα, Πος, Ουρμπάνσκι (67΄Μορό), Φρόιλερ, Φαμπιάν, Εντόι (77΄Άιλινγκ-Τζούνιορ), Ορσολίνι (46΄ Όντγκαρντ), Νταλίνγκα (66΄Κάστρο)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ:

Η Μπολόνια υποδέχεται τη Μονακό στις 5/11, ενώ η Άστον Βίλα ταξιδεύει στις 6/11 στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ