Ν.Δ.: Ταράζει ξανά τα «ήρεμα νερά» ο Σαμαράς – Επίθεση κατά Μητσοτάκη

Ν.Δ.: Ταράζει ξανά τα «ήρεμα νερά» ο Σαμαράς – Επίθεση κατά Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός αποχώρησε από την Ολομέλεια της Βουλής όταν ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς,  σε μια καθόλα «συμβολική κίνηση», όπως ειπώθηκε από κυβερνητικούς κύκλους.

Η κίνηση εξηγήθηκε από τον πρωθυπουργό και αποδέκτης της ήταν και ο Αντώνης Σαμαράς.

«Απόρησαν κάποιοι γιατί δεν παρακολούθησα την τοποθέτηση του κ. Νίκου Παππά. Θέλω να είμαι σαφής. Δεν αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν πολιτικό καταδικασμένο 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο, ούτε θα συνομιλήσω ούτε θα χαριεντιστώ μαζί του και αυτό επιβάλλει ο κοινοβουλευτικός αυτοσεβασμός», σημείωσε λίγο αργότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας τη δευτερολογία του στη Βουλή.

googletag.cmd.push(function() );

Το «καρφί» Μητσοτάκη για… «χαριέντισμα» μόνο τυχαίο δεν ήταν καθώς αναφερόταν στη θερμή χειραψία του Αντώνη Σαμαρά με τον Νίκο Παππά στη διάρκεια απονομής των βραβείων επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) στα μέσα του μήνα.

Στην αντεπίθεση η πλευρά Σαμαρά

Η πλευρά Σαμαρά στο άκουσμα της δήλωσης του πρωθυπουργού σήκωσε το γάντι με δήλωση συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι προφανές ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρά όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση…  Άλλωστε η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Νοβαρτις, ότι θα παει ολους τους υπεύθυνους »μέχρι τέλος», ισχύει στο ακέραιο σχολίασαν αρχικά κρατώντας το «καρφί» για το τέλος.

Ο πραγματικός λόγος, λένε, «βρίσκεται στα ήρεμα νερά» με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλέον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Οπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε οτι οχι μόνον η Κάσος αλλά ούτε η Λέσβος ούτε και η  Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα!».

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά μεταφέροντας τις σκέψεις του πρώην πρωθυπουργού σημειώνουν τέλος: «Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια σύμφωνα φιλίας και υποκλίσεις».

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ