Ο Μπαράκ Ομπάμα ράπαρε στίχους του Eminem σε συγκέντρωση της Καμάλα Χάρις

Ο Μπαράκ Ομπάμα ράπαρε στίχους του Eminem σε συγκέντρωση της Καμάλα Χάρις

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα έως τις εκλογές των ΗΠΑ και η Καμάλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ δίνουν τις τελευταίες τους μάχες για να κερδίσουν το κοινό, έχοντας δίπλα τους μεγάλες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου. Ο Eminem είναι ένας από αυτούς που ανήκει στο στρατόπεδο της Καμάλα Χάρις και μάλιστα δεν δίστασε να εμφανιστή στη συγκέντρωσή της στο Ντιτρόιτ.

Ο 52χρονος διάσημος ράπερ ανέβηκε στη σκηνή και προέτρεψε το κοινό να στηρίξει την 60χρονη υποψήφια, λέγοντας «κανείς δεν θα ήθελε να ζει σε μια Αμερική όπου οι άνθρωποι φοβούνται να εκφράσουν τη γνώμη τους. Η αντιπρόεδρος Χάρις υποστηρίζει ένα μέλλον για αυτή τη χώρα όπου αυτές οι ελευθερίες, όπως και πολλές άλλες, θα προστατεύονται και θα διατηρούνται».

Και κλείνοντας κάλεσε στο βήμα τον Μπαράκ Ομπάμα για να μιλήσει. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος μαζί με τη Μισέλ Ομπάμα έχουν σταθεί στο πλευρό της Χάρις όλο αυτό το διάστημα, ανέβηκε στη σκηνή – και όπως πάντα, έκρυβε μια έκπληξη.

Ο 63χρονος πολιτικός άρχισε να ραπάρει τους πρώτους στίχους από το «Lose Yourself», τη μεγάλη επιτυχία του Eminem από την ταινία «8 Mile» του 2002, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο. Μάλιστα δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη του στο γνωστό ράπερ.

Ο Eminem δεν είναι απλά ένας από τους πιο επιδραστικούς και πολιτικοποιημενους μουσικούς στις ΗΠΑ, αλλά και μεγάλος πολέμιος του Ντόναλντ Τραμπ. Άλλωστε, παλιότερα τον είχε αποκαλέσει «ρατσιστή», ενώ το 2023 είχε ζητήσει με ανοιχτή επιστολή από τον Ρεμπουπλικανό πολιτικό Βιβέκ Ραμασουάμι να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα κομμάτια του στις συγκεντρώσεις του.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ