O Gucci θα παρουσιάσει την Cruise 2025 στη Φλωρεντία

O Gucci θα παρουσιάσει την Cruise 2025 στη Φλωρεντία

Ο οίκος Gucci ανακοίνωσε ότι το show, με τον τίτλο “Gucci Firenze”, για τη συλλογή Cruise 2026 θα παρουσιαστεί στη Φλωρεντία της Ιταλίας στις 15 Μαΐου 2025, ενώ η τοποθεσία θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ο Guccio Gucci ίδρυσε το πρώτο κατάστημα Gucci στη γενέτειρα του, τη Φλωρεντία, το 1921. Είχε προηγηθεί η εργασία του ως αχθοφόρος στο ξενοδοχείο The Savoy του Λονδίνου, που του έδωσε την ιδέα να ασχοληθεί με τις αποσκευές ταξιδιού και τα δερμάτινα είδη.

Η Φλωρεντία βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας του οίκου, και αυτό το show σκοπό έχει να τιμήσει την πόλη όχι μόνο για τη σχέση που τη συνδέει με τον Gucci, αλλά γιατί ενσαρκώνει διαχρονικά την ιταλική δεξιοτεχνία και το δημιουργικό όραμα.

Στη Φλωρεντία στεγάζεται και το Gucci Garden στο ιστορικό Palazzo della Mercanzia, στο οποίο μπορεί κανείς να περιηγηθεί στους εκθεσιακούς χώρους, τη μπουτίκ και το βιβλιοπωλείο. O οίκος δεν έχει διευκρινίσει την ακριβή τοποθεσία του show “Gucci Firenze”, αλλά την ανακοίνωσή του συνόδευε η φωτογραφία του Palazzo della Mercanzia.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ