Ολυμπιακός – Ηλιούπολη 31-5: Άνετες και ωραίες οι Ερυθρόλευκες

Ολυμπιακός – Ηλιούπολη 31-5: Άνετες και ωραίες οι Ερυθρόλευκες

Το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε εύκολα με 31-5 του ΓΣ Ηλιούπολης στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 3η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα της Ηλιούπολης, μετέτρεψαν σε «παράσταση για ένα ρόλο» το ματς στον Πειραιά (8-2, 7-0, 6-1, 10-2), «χτυπώντας» στην κόντρα και με πρώτες σκόρερ την Σάντα και την Χριστοδούλου-Αουτ, με έξι γκολ η κάθε μία (πέντε η Β. Πλευρίτου), πανηγύρισαν άνετα άλλη μία νίκη στην Α1.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην Ευρώπη, καθώς το Σάββατο (26/10) στις 18:00, αντιμετωπίζει -ως τυπικά φιλοξενούμενος- τον Αλιμο ΝΑΣ στο Παπαστράτειο, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο ματς, από το ξεκίνημα, αφού «έκλεισε» την πρώτη περίοδο με 8-2, με γκολ της Αντριους στην παίκτρια παραπάνω (0:08). Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας σκόραραν επτά τέρματα και δεν δέχθηκαν κανένα, με την Β. Πλευρίτου να σκοράρει δύο σερί τέρματα στην κόντρα (2:42, 2:05), για το 15-2 του ημιχρόνου.

Ανάλογη η εικόνα και στην τρίτη περίοδο, με την Σάντα να φτάνει τα τέσσερα τέρματα, κάνοντας το 18-3 στην κόντρα (5:21). Με την Β. Πλευρίτου να σκοράρει για πέμπτη φορά (0:46) και να διαμορφώνει το 21-3 του τρίτου οκτάλεπτου!

Τα οκτάλεπτα: 8-2, 7-0, 6-1, 10-2

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Κωνσταντοπούλου, Χριστοδούλου-Αουτ 6, Κουρέτα 3, Σάντα 6, Τριχά 1, Αντριους 3, Σιούτη, Νίνου 1, Β. Πλευρίτου 5, Τορνάρου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Καραγιάννη, Δρακωτού 1, Μπίκου 1

ΓΣ Ηλιούπολης: Λ. Μαυρωτά, Κύρκου, Ι. Μαυρωτά 1, Γεωργίου, Παναγιότι 1, Μαρκατσέλη, Κοκκίνου 1, Υφαντή, Κρασάκη, Κοτσάφτη, Κατσώνη, Χέλμη, Σταυρίδου, Σιγάλα, Χαλκίτη 2

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mega Sports: Ώρα Τσάμπιονς Λιγκ!

Mega Sports: Ώρα Τσάμπιονς Λιγκ!

Ετοιμες για τις μεγάλες τους μάχες στα κύπελλα Ευρώπης είναι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Θριαμβευτική πρεμιέρα…

LIVE: Μπρεστ – Λεβερκούζεν

LIVE: Μπρεστ – Λεβερκούζεν

LIVE: Μπρεστ – Λεβερκούζεν. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπρεστ – Λεβερκούζεν για…